BIST 8.746
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.241,75

Duyarlı ve empatik davranabiliriz.

Yarın doğacak yeniay öncesinde geçmiş ayın konularını gözden geçirip, tamamlayabiliriz. Yaşamımızdan çıkarmak istediğimiz, bizim için gerekliliği kalmamış herşeyden kurtulmak, arınmak için bu dönemi değerlendirebiliriz.

Bugün 7 Kasım Salı... Mars günündeyiz...

Terazi burcunda ilerleyen Ay sabah 11:18’de Retro hareketteki Venüs ile birleşecek ve boşluğa girecek. Sabah saatlerinde yakın çevremiz ve aile içerisindeki kadın figürlerle olan ilişkilerimize biraz özenli yaklaşmalıyız. Düşündüklerimizi yanlış ifade edebilir gereksiz alınganlıklarla karşılaşabiliriz. Bu durumda empati yeteneğimiz sözcüklerden daha fazla işe yarabilir.

Bugün Akrep burcundaki Güneş ve Balık burcundaki Neptün arasında etkinleşen üçgen açı duygularımızı ve sezgilerimizi güçlendirirken, çevremize karşı daha duyarlı ve empatik davranabiliriz. Yardım, bağış, şifa, arınma, ilham, maneviyat gibi alanlarda gün genelinde etkileşimler artabilir.

Ay 16:02’de Akrep burcuna geçecek. Yarın doğacak yeniay öncesinde geçmiş ayın konularını gözden geçirip, tamamlayabiliriz. Yaşamımızdan çıkarmak istediğimiz, bizim için gerekliliği kalmamış herşeyden kurtulmak, arınmak için bu dönemi değerlendirebiliriz.

Akrep burcundaki Ay akşam saatlerinde Uranüs ile zıt açıda olacak. Bu duygusal olarak stres ve huzursuzluk yaratabilir.  Sakin kalmaya çalışıp gece saatlerinde iç dünyamıza yönelmek, tefekkür yapmak çok faydalı olabilir…