BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39
HABER /  DÜNYA

Dortmund’da Nuri Şahin şoku yaşanıyor

Borussia Dortmund ile Bayer Leverkusen arasında oynanan Bundesliga mücadelesinin 82. dakikasında milli futbolcu Nuri Şahin yaşadığı sakatlık...

Abone ol

Borussia Dortmund ile Bayer Leverkusen arasında oynanan Bundesliga mücadelesinin 82. dakikasında milli futbolcu Nuri Şahin yaşadığı sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Milli futbolcunun ayak bileğinden sakatlandığı ve bir süre sahalardan uzak kalabileceği bildirildi.
Sakatlık sorunlarıyla mücadele eden Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen karşılaşmasında 2 futbolcusunun daha sakatlanmasıyla şok yaşadı. Mücadelede Sven Bender ve Nuri Şahin sakatlandı. Bender 63. dakikada Jens Hegeler ile girdiği pozisyon sonrası sahayı terk etmek zorunda kalırken, 82. dakikada da Stefan Kiessling ile girdiği mücadele sonrası sakatlanan Nuri Şahin, oyuna devam edemedi. Çıktığı hava topu sonrası yere basarken bileği dönen milli futbolcunun, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Borussia Dortmund’un, Nuri Şahin’in sağlık durumu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.
Nuri’nin yere dahi basamadığını belirten Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, “Nuri’nin durumu Bender’den daha ağır görünüyor. Doktor değilim, uzaktan teşhis yapmak istemem. Ama Nuri yere dahi basamıyor. Futbolda bazen mucizeler oluyor ama bizde değil” dedi.
(İHA)