BIST 9.079
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,51
MEDYA

Dolunay 22.bölüm fragmanı

Dolunay 22.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 3 Aralık 2017'de ekrana gelecek olan Dolunay 22.yeni bölüm fragmanında neler olacak? Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Dolunay 22.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Star Tv'nin pazar günleri ilgiyle izlenen dizisi Dolunay dün akşam 21.bölümüyle ekrandaydı. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Dolunay 22.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Gelin hep birlikte Dolunay 22.yeni bölüm fragmanına bakalım.

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay son bölümde Nazlı'nın kıskançlık krizi damga vurdu. Ferit'e aşık olan fakat bir türlü dile getiremeyen Nazlı, Pelin'i görünce iyice sinirlendi. Üstüne bir de Ferit'in Pelin nedeniyle Nazlı ile görüşmeye geç kalması bu işin tuz ile biberi oldu. Herkes merakla Nazlı ve Ferit'in arasının ne olacağını merak ediyor. Peki Dolunay 22.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

DOLUNAY 22.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Dolunay 22.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dolunay 22.yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizden izleyebilirsiniz.

Sitene Ekle