BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10
HABER /  EKONOMİ

Dolar ne kadar oldu? Kur 6 liranın atına geriledi!

Dolar geçtiğimiz haftasonu yaşanan hareketliliğin ardından bu haftanın başında düşüş trendine girdi. Dün gün içerisinde düşüş yönünde hareket eden kur, sık sık 6 liranın altını test etti. Peki; Dolar kaç TL? İşte 15-16 Ağustos dolar kurunda yaşanan tüm gelişmeler

Abone ol

Dolar kurunda yaşanan yapay yükseliş yerini düşüşe bıraktı. Dolar haftanın başından beri yakaladığı düşüş yönündeki seyrini dün gün içerisinde devam ettirdi. Özellikle Katar'dan gelen 15 milyar dolar yatırım kararı ve SPK tarafından yapılan düzenleme sonrası dün akşam saatlerinde Dolar - TL kuru 6 liranın altını gördü. İşte dolar kurunda yaşanan son gelişmeler

16 Ağustos Perşembe günü Dolar kaç TL? Dolar - TL kuru ne kadar oldu? Dün düşüş trendi ile piyasaları rahatlatan dolar gece saatlerinde de sakinliğini koruyarak 6.00 bandının altında seyretti.

16 AĞUSTOS PERŞEMBE 00:15 DOLAR KURU

Merkez Bankası (TCMB) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)‘nın müdahaleleri ile hızla düşmeye başlayan dolar düşüş eğilimini sürdürdü. Dolar 5,85’in altını gördü, düşüş hızlandı. Dün atılan adımların ardından başlayan düşüş eğilimine devam eden dolar/TL, Katar Emiri’nin Türkiye ziyareti sonrası açıklanan 15 milyar dolarlık yatırım haberinin ardından yaklaşık % 6 düşüşle 5,8580 seviyesine kadar geriledi.

Dolar/TL kuru şaşırttı! 16.08.2018 günü dolar-euro ne kadar

DOLAR - TL NE KADAR?

Dolar TL kuru haftanın başında yakaladığı düşüş yönündeki seyrini çarşamba günü de devam ettirdi. Geçtiğimiz haftasonu 7 lira ve üzerini test eden Dolar, 15 Ağustos Çarşamba günü 6 liranın altını gördü. Dolar kuru dün gün içerisinde en düşük 5,85 TL; en yüksek ise 6,58 TL seviyesini gördü.

EURO NE KADAR?

Dolar gibi Euro'da gün içerisinde düşüş yönünde seyir izledi. Euro gün içerisinde en yüksek 7,46 en düşük ise 6,65 TL seviyesini gördü.