BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  MEDYA

Doğa Konakoğlu kimdir Çocuklar Duymasın'a katıldı

Yapımcı Birol Güven, Doğa Konakoğlu'un Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna katıldığını duyurunca Doğa Konakoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında sorularının yanıtı da merak edilmeye başlandı.

Abone ol

Kanal D'de ekrana gelen; Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan, Zeyno Günenç Kanert ve Volkan Severcan'ın gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizinin oyuncu kadrosuna bomba iki oyuncu katıldı. Yapımcı Birol Güven, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Doğa Konakoğlu ve Ufuk Meriç'in artık Çocuklar Duymasın'da olacağını duyurdu.

Güven, iki genç isimle çekildiği fotoğraf'a, "Ara tranfer döneminde #ÇocuklarDuymasın bombayı patlattı! @dogakonakoglu ve @ufkmrc ile her konuda anlaştığını borsaya bildirdi. Borsa da; “YAKIŞIR” dedi. @kanald @birolguvenmint" notunu düştü.

Konakoğlu ve Meriç, daha önce de yine Birol Güven imzalı, Rasim Öztekin'in başrolünü oynadığı 'Dijital Esaret' adlı komedi filminde rol almıştı.

DOĞA KONAKOĞLU KİMDİR? 8 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Doğa Konakoğlu, Trakya Üniversitesi Radyo Ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Konakoğlu, üniversite öğrencisiyken "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım", "Artiz Mektebi" ve "Kadınlık Bizde Kalsın" gibi tiyatro oyunlarında rol aldı ve yönetmenlik yaptı.

Üniversite sonrası Kanal T adlı televizyon kanalında Gülgün Feyman'ın haber editörlüğünü yaptı. Aynı kanalda "Genç Haberler" adında bir program sundu. Ali Biçim ile yaptığı "Just Pide" adlı skeç viral olarak hızlı yayıldı ve milyonlarca insana ulaştı.

Canlandırdığı "MC Doğa – Yaralı Şişman" karakteri sosyal medyada bir fenomen haline geldi.

2015 yılında senaryosu Levent Kazak'a ait, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı "Senden Bana Kalan" adlı sinema filminde Tosun karakterini canlandırırken Wilma Elles, Neslihan Atagül, Ekin Koç, Zeynep Kankonde, Sabri Özmener ile birlikte oynadı.

Birol Güven bombayı patlattı! İki olay isim Çocuklar Duymasın'daBirol Güven bombayı patlattı! İki olay isim Çocuklar Duymasın'daBirol Güven bombayı patlattı! İki olay isim Çocuklar Duymasın'daBirol Güven bombayı patlattı! İki olay isim Çocuklar Duymasın'daHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN