BIST 9.121
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,48
MEDYA

Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu böyle ortaya çıktı

Diriliş Ertuğrul'un 117. bölümünde sürpriz oyuncular ilk defa rol alırken, şok bir ayrılık da yaşandı. diziye yeni katılan Oya Unustası da Osman'ın süt annesi Sugay Hatun rolüyle izleyici karşısına çıktı.

Diriliş Ertuğrul'ın 9 Mayıs Çarşamba ekrana gelen son bölümünde, Barış Bağcı'nın canlandırdığı Moğol komutan Noyan diziye geri döndü. Halime’nin ölümüyle sarsılan Kayı Obası’nda çarpıcı gelişmeler yaşandı. Diziye yeni katılan Oya Unustası'nın canlandırdığı Sugay Hatun, ilk defa seyirci karşısına çıktı. Kaybettiği bebeğini toprağa gömmek üzereyken Ertuğrul Bey'le karşılaşan Sugay Hatun, Ertuğrul'un oğlu Osman'ın süt annesi olacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU? Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuştu. Bunun yanında eski düşman Noyan çıkagelmiş ve Ertuğrul’a karşı Tekfur Kritos ile iş birliği yapmak üzere buluşmuştu. Tekfur Kritos ise Marya’nın kendisine ihanet ettiğini öğrenmiş ve onun cezasını kesmişti…

Sitene Ekle