BIST 9.611
DOLAR 32,50
EURO 34,61
ALTIN 2.478,39
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı

TRT 1’in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölüm nefes kesti. Alaeddin Keykubat’ın diziye dahil olması büyük sürprize neden olurken, Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemini konu alan Diriliş Ertuğrul dizisi her Çarşamba akşamı TRT 1’de ekrana geliyor ve izleyicileri ekrana kilitliyor. Sevilen dizide bu hafta, Vasilius büyük bir orduyla Ertuğrul’u tuzağa düşürdü.

Diriliş Ertuğrul son bölüm nefes kesen sahnelere imza attı. 17 Mayıs akşamı yayınlanan Diriliş Ertuğrul son bölüm ardından gözler Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. TRT 1’in reyting rekorları kıran tarih dizisinde bu hafta, Vasilius Nikea’dan gelen bir orduyla büyük bir güç topladı ve Ertuğrul’a saldırmaya karar verdi. Savaş sahneleri nefes keserken Ertuğrul tuzağa düşerek büyük bir zayiat verdi. Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulundu. Sultan’ın diziye girmesiyle birlikte güç dengeleri değişebilir. Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır.

Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?