BIST 9.749
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,78

Devlet-i Aliyye-i Türkiye

Devrin güçleri, Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye’nin yıkılıp parçalanması için gerekli olan her türlü oyunu oynamışlardı. Osmanlı İmparatorluğu’na yakın komşu devletleri silahlandırıp ve ekonomik olarak destekleyip Osmanlı’ya karşı...

Devrin güçleri, Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye’nin yıkılıp parçalanması için gerekli olan her türlü oyunu oynamışlardı. Osmanlı İmparatorluğu’na yakın komşu devletleri silahlandırıp ve ekonomik olarak destekleyip Osmanlı’ya karşı cesaretlendirerek, savaşmaları için kışkırtmışlardı. Bunu fırsata çevirmek isteyen dönemin güçleri ve Rusya başta olmak üzere, ve diğer yakın coğrafyalardaki devletler, Osmanlıyı askeri ve en önemlisi ekonomik güç olarak iyice sıkıntıya sokup içeride ki Osmanlı tebaası olan azınlık ve diğer satın aldıkları unsurların ayaklanmasını sağlayıp, dışarıdan parçalayamadıkları Osmanlıyı içeriden yıkıp parçalamaktı.


Ne yazık ki kendi coğrafyalarımız da oynanan bu düzmece oyunlar bize hiç yabancı değildi. Üzerinden binlerce yıl geçse de Hz. Adem AS ile Şeytanın savaşı devam etmektedir. Batıl olan tarafların hak olan taraflara karşı kullandıkları taktikleri, planları, tuzakları ve suçlamaları günümüzde de açık beyan anlamakta ve gözlemlemekteyiz.


Vatan Kırmızı Çizgimiz

Bu ulu millet, devleti ile bir olmayı öğrendi. Bu millet çağımızın ilimini, bilimini, teknolojisini öğrendi. Bir olduğumuzda herşeyin üstesinden geleceğimizi biliyorlar. Bunun için de bizim gibi görünen, bizim gibi inanan içimize ektikleri nifak tohumlarının harekete geçmelerini desteklemektedirler. Devletin ve milletin bezip yılmasını ve direncimizin kırılmasını sağlayıp binlerce yıldır yaptıklarını yapmaya devam edip bu coğrafyalarda hükümlerini sürdürmeye devam etme arzusu içindeler. Biz buna izin ver-me-ye-ce-ğiz.


Bu vatanın, bu birliğin, bu toprakların dışta ve maalesef iç de parçalanmasını bekleyenler var. Tüm vatan hainleri toplanmış, pervazsızca emparyalist güçlere çanak tutmakta. Bizi bombalarla korkutarak sindirmeye çalışıyorlar. Bizi Suriye yada Irak gibi yapmaya çalışanlar şunu iyi bilsinler ki sizin oyununlarınızı, planlarınızı biliyoruz, görüyoruz ve bizi yıldıramayacaksınız. Biz sizin bildiğinizden daha güçlü ve sabırlıyız, anlamak istersen geçmişe dönüp atalarımın tarihte zalimlere verdiği dersi tarih kitaplarından okuman yeterli olacaktır. Biz sizin gibi vatan hainlerini tarihe gömdük ve gömmeye de devam ediceğiz. Sizin oyunlarınıza gelmemekte kararlıyız, siz bizi değil biz sizi param parça edip kukla olduğunuz düzenin içine gömüp mesajımızı tüm dünyaya haykıracağız.

Demokratik Bir Çağrı

Devletimizin, gerekli hukuk maddelerini işleterek, son günlerde cereyan eden terör olaylarını cesaretlendirip, terör örgütlerine yardım, yataklık ve terör örgütlerinin propagandası yapan siyasal parti bireylerinin, gazete, televizyon, gruplar ve şahıslar hakkında derhal işlem yapması elzemdir.