BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Deniz Gök kimdir Çocuklar Duymasın'ın İrem'i rol arkadaşıyla aşk yaşıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da İrem karakterine hayat veren Deniz Gök'ün dizideki rol arkadaşı Etem tem Caner Karaüç'le 6 yıldır sevgili olduğu öğrenildi. Peki Deniz Gök kimdir nereli kaç yaşında? İşte Çocuklar Duymasın'ın İrem'ine dair merak edilenler...

Abone ol

Kanal D'de ekrana gelen, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan gibi birçok başarılı oyuncuyu bünyesinde bulunduran Çocuklar Duymasın'da aşk bombası patladı. Sevilen dizinin 'İrem'i Deniz Gök ile 'Meto'su Etem Caner Karaüç'ün 6 yıldır birlikte olduğu ortaya çıktı.

Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Deniz Gök, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 4 ayda 20 kilo veren oyuncu, Etem Caner Karaüç'le uzun zamandır sevgili olduğu söyledi. Gök, Mint Yapım'ın senaryo çalışmalarında Etem Caner Karaüç'le sevgili olmak için uzun süre uğraştığını belirterek tanışma hikayesini şöyle anlattı:

"Birol Güven sosyal medyada senaryo danışma kurulu kurduğuna dair bir ilan verdi, ben de başvurdum. Seçilen kişilerle haftada bir kere buluşarak Birol Bey'e fikir veriyorduk. Caner de bu organizasyonu düzenleyen kişilerden biriydi.Bir süre sonra ekip dağıldı ben de Birol Bey'in asistanı olarak devam ettim. Caner 2010 yılında benim yakın arkadaşımdı ama ben 5-6 ay uğraşarak onu tavladım, peşinden koştum. Çok yakın arkadaşız ve iyi anlaşıyoruz sonra 'Bu benimle olmalı' dedim ve hırs yaptım. Futboldan nefret ederim ama onunla gidip çok eğleniyormuş gibi yaptım.Şirketin yılbaşı partisiydi orada elimi tuttu öyle başladı ama öncesinde ben çok uğraştım. Bizim aramızda 10 yaş var ve Caner bana 'ben sana iyi bir sevgili olamam arkadaşlığımızı kaybetmek istemiyorum" dedi sonra ben ikna ettim ve sevgili olduk üzerinden 6 yıl geçti."

Çocuklar Duymasın'da aşk bombası patladı! 6 yıldır birliktelermişÇocuklar Duymasın'da aşk bombası patladı! 6 yıldır birliktelermişÇocuklar Duymasın'da aşk bombası patladı! 6 yıldır birliktelermişÇocuklar Duymasın'da aşk bombası patladı! 6 yıldır birliktelermişHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

DENİZ GÖK KİMDİR? Deniz Gök, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra Birol Güven’in kurduğu MinT Motion Pictures dizi ve sinema yapım firmasında senaryo asistanı ve yapımlar direktörü olarak çalışmaya başlamıştır. Daha sonra Birol Güven’in asistanlığını ve şirketin içerik yöneticiliğini yapmaya başlamış, ayrıca 2016-2017 yılları arasında Hürriyet’te köşe yazarlığı yapmıştır.

Gök, şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve İrem karakterini canlandırmaktadır.