BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  MAGAZİN

Demet Özdemir kimdir nereli Oğuzhan Özyakup ile aşk mı yaşıyor?

Demet Özdemir kimdir aslen nereli kaç yaşında? No:309 oyuncusu Oğuzhan Özyakup ile mi aşk yaşıyor. Demet Özdemir özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Son dönemin en çok konuşulan isimlerden biri Demet Özdemir. 17 Kasım'da Beyaz Show'a konuk olan Demet Özdemir merak edilen isimler arasında. Gelin hep birlikte Demet Özdemir'e bakalım.

Demet Özdemir, Çilek Kokusu ve No:309 projelerindeki başarılı çıkışının ardından gündemde yer almaya devam ediyor. 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'de dünyaya gelen Demet Özdemir, 3 çocuklu ailenin en küçük bireyidir. Annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınan Özdemir, Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır.Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir, ilk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır.

Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandıran Demet Özdemir, yeni projelerle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

OĞUZHAN ÖZYAKUP İLE Mİ SEVGİLİ?

İkili sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşmasa da birbirlerini takip ediyor. Hatta ikilinin yakın zamanda İsveç'e gideceği söylentiler arasında.