BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,91
HABER /  MAGAZİN

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt kimdir aslen nereli haciz gelen şirketi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 6 yıllık eşi Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Borç batağında olduğu bilinen ünlü iş adamı Okan Kurt'un kim olduğu ve haciz gelen şirketi merak konusu oldu. İşte, Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt hakkında merak edilen tüm detaylar...

Abone ol

Demet Akalın'ın, 6 yıllık eşi Okan Kurt'un aile şirketinin borçları nedeniyle boşanma kararı almasının ardından Okan Kurt'un kim olduğu ve aile şirketinin adı merak konusu oldu. Peki Okan Kurt kimdir ? aslen nerelidir ? Aile şirketinin adı nedir ?

OKAN KURT KİMDİR?: Aslen Gaziantepli olan Okan Kurt, 1982 yılında Mersin ilinde dünyaya geldi. Aileden gelen gelenekle ticaret hayatında aktif bir şekilde yer alan Okan Kurt, bir süre ABD'da eğitim gördü. Bir dönem İtalya'da da yaşayan Okan Kurt ismi magazin dünyasında ise Demet Akalın ile tanınmaya başlandı.

2012 senesinde Türk şarkıcı ve eski manken Demet Akalın ile hayatını birleştirdi. Gerek yaşantıları gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla Türkiye’nin en çok konuşulan çiftlerinden olan Demet Akalın - Okan Kurt çiftinin bu evlilikten 2014 yılında "Hira" adını verdikleri bir kızı doğdu.Eşi Demet Akalın’ın "Şerefime Namusuma" şarkısının klibinde oynayan Okan Kurt, hobi olarak yaptığı Dj performası çok beğenildikten sonra yazın bazı mekanlarda Dj’lik yaptı. Şahan Gökbakar’ın ‘Osman Pazarlama’ filminde konuk oyuncu olarak yer alan Demet Akalın- Okan Kurt çiftinin sahnesi filmin en çok konuşulan anlarından oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Daha önce 'evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık' diyen Demet Akalın, son yaşanan gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı.