BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,85
ALTIN 2.513,68

Dehşetin görüntüsü! Tecavüzcü sapık, kızı böyle kaçırmış

Dehşetin görüntüsü! Tecavüzcü sapık, kızı böyle kaçırmış

İSTANBUL Taksim'de sokak ortasından kız kaçırıp tecavüz olayının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir erkek şahsın, bir kadını omzuna alması, buna tepki gösteren arkadaşını ise tekmelemesi yer alıyor.

Dehşetin görüntüsü! Tecavüzcü sapık, kızı böyle kaçırmış

OCAK ayında İstanbul Taksim'de 21 yaşındaki bir kadın yol ortasından kaçırıldıktan sonra tecavüze uğramıştı. Kaçırılmasını engellemeye çalışan arkadaşı ise saldırgan tarafından bıçaklanmıştı. Olayla ilgili görüntüler ortaya çıktı. Dava dosyasında yer alan görüntülere göre, bir erkek şüpheli F.H.E isimli kadını omzuna alarak götürüyor. Bu sırada kendisine müdahale etmek isteyen E.Y. isimli kadına da tekme atıyor.

Dehşetin görüntüsü! Tecavüzcü sapık, kızı böyle kaçırmış

BENİ OMZUNA ATIP GÖTÜRDÜ: Mağdur F.H.E. olay günü arkadaşı E.Y. ile çalıştıkları mekandan ayrıldıktan sonra bir eğlence yerine gittiklerini söyleyerek kendisini omzuna alan şahsın iddianamede Engin K. olarak geçtiğini, ancak bu kişinin isminin Rıdvan olduğunu ifade etti. Mağdur kadın olayı şöyle anlattı: "Fazla alkol aldık. Sabah saat 07.30'da buradan ayrıldık. Balo Sokak'ta yürürken fazla alkol aldığım için yere düştüm. Arkadaşım beni yere oturttu. Kaldırmaya çalışırken Rıdvan isimli biri yanımıza geldi. O gün yanımızda E.Y'nin erkek arkadaşı da vardı. O Rıdvan'a engel olmak istemiş, ancak Rıdvan bıçak çekince korkup gitmiş. Rıdvan beni omzuna aldığı sırada arkadaşım E.Y'yi de bıçaklamış. Darp etmiş. Bu kişinin yüzünü ben tam görmedim ama arkadaşım gördü."

Dehşetin görüntüsü! Tecavüzcü sapık, kızı böyle kaçırmış

KURTARDIM SENİ DİYEN DE TECAVÜZ ETTİ: Rıdvan isimli şahsın kendisini inşaat halindeki bir binaya götürerek darp edip cinsel saldırıda bulunduğunu belirten F.H.E., "Ayıldığımda yanımda başka biri vardı. Bu kişinin isminin Engin olduğunu polislerden öğrendim. Bu şahıs beni inşaat halindeki binadan çıkarıp metruk bir binanın son katına götürdü. Bana, 'Ben seni o şekilde buldum. Hatta ölü zannettim. Sonra nefes aldığını görünce canlı olduğunu anladım. Kendine gel diye buraya getirdim' dedi. Ancak kendisi de bana saldırıp tecavüz etti. Bu arada ağzıma toz bir madde koydu. Ben daha çok kendimden geçtim" diye konuştu.