BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,74
ALTIN 2.506,53
HABER /  MAGAZİN

Danla Bilic kimdir nereli youtube fenomeni değişimine bakın

Danla Bilic kimdir aslen nereli kaç yaşında? Youtube'a yüklediği makyaj videolarıyla fenomen olan Danla Bilic sevgilisi tatlısı kim? Danla Bilic bu akşam Beyaz Show'a konuk oluyor. Danla Bilic özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Danla Bilic makyaj videolarıyla fenomen oldu. Her yüklediği video 1 milyondan fazla izlenen Danla Bilic, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Danla Bilic'in hayatına gelin yakından bakalım.

Aslen Kütahyalı olan Danla Bilic sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla fenomen oldu. Futbolcuları kandırmasıyla bir anda tanınan bir isim olan Danla Bilic herkesin merak ettiği isim haline geldi. 1994 yılında doğdu. Terazi burcu olan Danla Bilic, Beykent Üniversitesi psikoloji bölümünde eğitimini sürdürüyor. Kendisini 3 kelimeyle "Saf, düşünceli ve sinsi" olarak tanımlayan Danla Bilic, hemcinslerini Ti’ye aldığı video isimleriyle de adından söz ettiriyor.

FUTBOLCULARA MESAJ ATTI

Futbolculara mesaj atan Danla Bilic, birçok ünlü ismi kandırmıştı. Ronaldo'nun taktiğini deneyen Danla Bilic, futbolculara send number yazıyordu. 

INSTAGRAM'DA SIK SIK FOTOĞRAF PAYLAŞIYOR

Danla Bilic instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşıyor. Tatlıcı dediği sevgilisiyle fotoğraf paylaşan Danla Bilic, önce yüzünü saklamıştı.

Danla Bilic nereden nereye bu fotoğraf sizi çok şaşırtacak