BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03
HABER /  GÜNCEL

Cumhuriyet'te Erdem Gül bombası! Yeni Ankara Temsilcisi kim oldu?

Cumhuriyet gazetesinde genel yayın yönetmenini ardından Ankara Temsilcisi de görevden alındı. 4 yıldır Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi görevini yürüten Erdem Gül’ün yerine savunma muhabiri Sertaç Eş yeni Ankara Temsilcisi oldu.

Abone ol

CUMHPURİYET Vakfı yönetiminde yaşanan yönetim değişikliğinin ardından, Cumhuriyet Gazetesi’nde taşlar yerinden oynamaya devam ediyor. Murat Sabuncu'nun görevden alınıp yerine Aykut Küçükkaya'nın  getirilmesinin ardından, şimdi de Ankara Temsilciği’nde görev değişikliği yaşandı.

Yaklaşık 4 yıldır Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi görevini yürüten ve Can Dündar ile birlikte cezaevine girip çıkan Erdem Gül görevden alındı. Gül'ün yerine gazetenin savunma muhabiri Sertaç Eş Ankara Temsilcisi koltuğuna oturdu. Sertaç Eş’in isminin ise künyede yarından itibaren yer alacağı öğrenildi.

Bu arada, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Haber Müdürü Ayşe Sayın'ın da görevi bıraktığı öğrenildi. 

SERTAÇ EŞ KİMDİR?... Gazeteciliğe Cumhuriyet Gazetesi’nde başlayan Eş, görevini 20 yıldır Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve savunma muhabirliği yaparak sürdürüyordu. Eş, Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin 2012 Behzat Miser Haber Ödülü’nün de sahibi.