BIST 9.712
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.428,74

Cumhuriyet'e operasyon FETÖ'nün marifeti mi?

İlker Başbuğ'u "terörist" diye içeri atan zihniyet, Hikmet Çetinkaya'yı FETÖ'ye destekle suçluyor. İlhan Selçuk'a yapılan muamelenin bir benzeri Aydın Engin'e yapılıyor.

Cumhuriyet'e yapılan operasyonla ilgili, dünden itibaren "pis kokular" yayılmaya başladı. Odatv'nin haberine göre, soruşturmayı yürüten savcı, FETÖ'den sanıkmış!

Gezi'deki yangın geldi aklıma... 

Aziz Yıldırım'ın "şike"den tutuklanması... 

Ergenekon ve diğer saçma sapan davalar sonrasında hayatı karartılan insanlar... 

CHP'nin muhalefeti Yahu arkadaşlar, şu operasyonlar olmasa, siz ne yapacaksınız? Her yerde boy göstermek yerine, Cumhuriyet'e operasyonların yapıldığı gün, soruşturmayı yürüten savcının FETÖ sanığı olduğunu siz çıkarsaydınız ya ortaya!

 FETÖ'nün o dönemdeki her alçaklığına, hepimiz balıklama atlamışız. Bu ülkenin Genelkurmay Başkanı'nı "terörist" ilan ettiklerinde, "bir dakika yahu" demek yerine, iri manşetlerin şehvetiyle destek olmuşuz, daha da ileri gitsinler diye omuz vermişiz. 

O dönemle ilgili yazılan kitapları hatırlayın!

Atılan manşetlere bakın... 

Ve bugün... 

İlker Başbuğ'u "terörist" diye içeri atan zihniyet, Hikmet Çetinkaya'yı FETÖ'ye destekle suçluyor. 

Ergenekon, Balyoz operasyonlarıyla İlhan Selçuk'u sabahın ilk ışıklarıyla evinden alan zihniyet, aynı tarifeyi bugün Aydın Engin'e uyguluyor. 

Türkiye ayakta... 

Dünya bizi izliyor... 

Türkiye bir kez daha FETÖ'nün kurduğu sinsi tuzaklarla itibar erezyonuna uğruyor. 

Ergenekon ve Balyoz operasyonlarından ders çıkarmayan iktidar medyası ise, kurulan sinsi tuzağı görmek yerine iri puntolu manşetlerle ellerini ovuşturuyor. 

FETÖ'nün Can'ı diye, Cumhuriyet'in tamamını aynı kefeye koymak bana en başta doğru gelmedi. Bu soruşturmayı yürüten savcının FETÖ'den sanık olması, daha ilk gün bu tuzağa dikkat çeken yazarı Yakup Murat ile Ertuğrul Özkök'ü haklı çıkardı. 

Ne diyorsunuz arkadaşlar (iktidar medyası) çakmaya devam mı?

BEN TERÖRİST MİYİM HADİ BEY?

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Kars'a gittiğimizde, karşılayanlar arasında MHP'li Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta vardı. 

Murtaza Bey, gün boyu Bakan Arslan'a eşlik etti. 

Gecenin bir vaktinde, uğurlamaya gelenler arasında yine Karaçanta vardı. 

"Satılık şehir Kars" yazımla ilgili arayan Başkan, "Ahmet Arslan benim memleketime hizmeti olan bir bakandır Hadi Bey... Ben onu karşılamayacağım da kimi karşılayacağım?  Ben onu uğurlamayacağım da kimi uğurlayacağım? Ahmet Bakanım'la uyum içinde çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Terörist bir belediye başkanı olsam, karşılamam doğru olmazdı. Ama ben terörist değilim ki... "

Karslılar'ın yıllardır özlem duyduğu bir tablo.. 

Teşekkürler Başkan..