BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  MEDYA

Cumhuriyet'e kovulanların yerine 5 yeni yazar! Bakın kimler geldi

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, gazeteye 20 yeni yazarın katılacağını duyurmuştu bugün yeni yazarlardan 5'i ilk sayfadan duyuruldu bakın kimler geldi?

Abone ol

Cumhuriyet Gazetesi tepedeki değişim sonrasında bir çok vitrin yüzünü kapının önüne koymuştu. Yeni Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, gazeteye 20 yeni yazarın katılacağını duyurdu. Aykut Küçükkaya'nın dediğine göre bu 20 yazar aynı anda başlamayacak. Gazete her hafta 5 yeni yazarını okurla buluşturacak. 1 ay içinde yeni yazarların tamamı gazeteye dahil olmuş olacak.

5 yeni yazar kim? : Bugün Cumhuriyet Gazetesi söz konusu yazarlarından 5'i okuruna tanıttı. Yeni dedikleri isimler aslında eskilerden ibaret. Hürriyet Gazetesi'nden kovulan Özdemir İnce, Posta'dan gönderilen Yazgülü Aldoğan bunlardan dikkat çekici olanları. Adnan Binyazar, Deniz Yıldırım ve Zafer Arapkirl'de bu hafta Cumhuriyet gazetesinde başlayan yazarlar oldu. 

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya bugünkü köşe yazısında yeni yazarlar ve değişimli ilgili şu notları düştü:

"Okurlarımızın gazetemize gösterdiği ilginin farkındayız. Her geçen gün tirajımız hareketleniyor. Cumhuriyet ailesine katılacak yeni yazarlarımızı bugünden itibaren duyurmaya başlıyoruz. Çok güçlüyüz, onların kalemleriyle daha da güçleneceğiz. Eylül ayında her hafta 5 yeni yazarımız aramıza katılacak. Her pazartesi yazarlarımızı okurlarımıza duyuracağız..'