BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'de aday belirleme sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Erdoğan, 'Her kim ki ben aday gösterilmedim diyerek partimize sırtını dönüyor hatta kendine başka mecralar arıyorsa o kişi hiçbir zaman AK Partili olmamış demektir.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın gündeminde yerel seçimler ve aday belirleme süreci vardı. Parti teşkilatına verdiği mesajlarla dikkat çeken Erdoğan, çarpıcı uyarılarda bulundu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

YOLUNU ŞAŞIRANLARI YA ISLAH YA TASFİYE EDECEĞİZ Gece gündüz çalışacağız. Noksanlarımız varsa tamamlayacağız. Daha çok yatırım yapacağız. Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz.

Siyasetin her kademesi bizler için hizmet vesilesidir. Adaylık mücadelesi de bu hizmeti kimin daha iyi yapacağının yarışıdır. Bir göreve kimi zaman iki kimi zaman 12 kimi zaman çok daha fazla kişi talip oluyor. Aday gösterildiği anda diğer arkadaşlarımız onun arkasında saf tutar.

ADAY GÖSTERİLMEDİĞİ İÇİN BOZULANLARA SESLENDİ Her kim ki 'ben aday gösterilmedim' diyerek partimize sırtını dönüyor hatta gidip kendine başka mecralar arıyorsa o kişi zaten hiçbir zaman AK Parti'li olamamıştır. Her kim ki 'benim istediğim kişi aday gösterilmedi' diye benzer tavırlara giriyorsa, zaten yanlış yerdedir.

AK PARTİ BEN PARTİSİ DEĞİL BİZ PARTİSİDİR Biz bir davayız teşkilatız. Biz de değerlendirme yapılır bunun sonunda da sen filanca yerden adaysın denildiği zaman o da eyvallah der, çalışmaya başlar. Aday olurken 3 dönem orada görev yaparken her şey iyi de aday yapılmadığın zaman neden bozuluyorsun? AK Parti ben partisi değil biz partisidir böyle bilinmeli.

Sitene Ekle