BIST 9.767
DOLAR 32,59
EURO 35,02
ALTIN 2.457,43
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rabiamızı Kılıçdaroğlu gibiler anlamaz

CEYLANPINAR'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Erdoğan, "Rabiamızı Kılıçdaroğlu gibiler bilmiyor, anlamaz. Kandil'in atıkları da bilmez ama biz biliriz" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Ceylanpınar'da vatandaşlara seslendi. 16 Nisan referandumunda 'Evet' oylarının yüksek çıktığı Şanlıurfa'nın ilçelerini ziyaret eden Erdoğan'ın Ceylanpınar'daki konuşmasından satır başları şunlar:

"Gelirken asfaltlanan yolları gördüm, geçmişte böyle bir şey var mıydı? Yoktu. İnsan muamelesi yapmadılar, şimdi ise devran değişti. Ara sokaklarına varıncaya kadar her yer Ceylanpınar'da daha güzel olacak. Biz her zaman yanınızdayız, yanınızda olmaya devam edeceğiz. Biz bu millete sevdalıyız, Arap'ına Kürt'üne sevdalıyız. Böyle olmaya da devam edeceğiz. Hanımlar kapı kapı dolaşarak gönülleri kazanacaksınız.

Rabiamızı Kılıçdaroğlu gibiler bilmiyor, anlamaz. Kandil'in atıkları da bilmez ama biz biliriz. Ben bu düşüncelerle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında kente yapılan yatırımlardan da bahsederken sözlerini şöyle sürdürdü:

''Şanlıurfa'ya son 15 yılda 35 katrilyon yatırım yaptık. Öncekiler ne yapıyordu?Onlar aldıkları paraları dağa gönderdiler, fakat biz bu millete sevdalıyız.''

SİZLERDEN BİR RİCAM VAR...

Benim sizden burada iki ricam var. Hanımlar kapı kapı gezip gönülleri kazanacağız. Gençler sizler de kapı kapı dolaşıp genç gönülleri bu çatının altına davet edeceksiniz. Ana kademeye sesleniyorum, durmayacağız, çalışacağız. Şimdi hedef Mart 2019, hedef Kasım 2019... İki önemli seçim var. Buna şimdiden hazırlanacağız. Ama benim size ayrı bir teşekkürüm var. Siz Suriye'den gelen kardeşlerinize Ensar oldunuz. Oralardan kovulanlara, topraklarını terk edenlere siz Mekke Medine arasındakiler gibi Ensar oldunuz. Sizler inşallah bundan sonra da Ensar olma görevini biz Müslümanlara yakışır şekilde yapacaksınız

CUDİYSE CUDİ, GABARSA GABAR!

Biz tek milletiz, Türk, Kürt, Laz, Boşnak, Arabıyla 80 milyon tek milletiz. Hilal bağımsızlığmızın ifadesidir, bunun dışında bayrak tanımayız. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 790 bin kilometrekareyle bu topraklar bizim vatanımızdır. Burayı kimseye böldürtmedik, böldürtmeyeceğiz. Gabarsa, Gabar, Cudiyse Cudi, Tendürekse Tendürek her yerde olacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden başka devlet tanımıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin garantisi altında bu hizmetleri sürdüreceğiz. Bayram birliktir, beraberliktir. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep beraber Türkiye olacağız. Mubarek Ramazan Bayramızını tebrik ediyorum. Sizleri Allah'a emanet ediyorum, kalın sağlıcakla.."