BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan olay Fenerbahçe tweeti! FETÖ bile...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Mehmet Uçum, Fenerbahçe'nin Akhisarspor'a 3-0 yenilmesinin ardından kişisel Twitter sayfasından "Fetö faşistlerinin FB’ye yapamadığı bu beceriksiz yönetimle gerçekleşiyor" yorumu yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin, Akhisarspor'a 3-0 yenilerek küme düşme hattına demir atması sarı-lacivertli taraftarını çıldırttı. Fenerbahçe, tarihinde ilk kez ligde 14 puanla 16'ncı sıraya yani düşme hattına geriledi. Fenerbahçe haftaya 14 puanla 15. sırada bulunan Erzurumspor ile küme düşme hattından çıkmak için mücadele edecek.

Fenerbahçe'nin son yenilgisinin ardından taraftarlar sosyal medyada Ali Koç ve yönetimi topa tutarken, dikkat çeken bir mesaj da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum’dan geldi. Uçum sosyal medya hesabından tweet atarak yönetimi FETÖ ile karşılaştırdı.

''BECERİKSİZ YÖNETİM''
Mehmet Uçum, “Düşme hattı için haftanın en önemli maçı!Akhisar FB’yi ezdi. Lig tarihinde böyle bir durum yaşandı mı,camianın takdirine. Fetö faşistlerinin FB’ye yapamadığı bu beceriksiz yönetimle gerçekleşiyor. Bu mesaj FB’yi çok seven tutkulu bir taraftara aittir. Lütfen başka türlü yorumlamayın.” ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop'tan, Ali Koç'un otobüs cezasına yorum

Fenerbahçe küme düşme hattına geriledi!