BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14

Çocuklarına telefonu yasakladı

Çocuklarına telefonu  yasakladı

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 14 yaşına kadar çocuklarının telefon kullanmasına izin vermediğini söyledi.

Çocuklarına telefonu  yasakladı

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 14 yaşına kadar çocuklarının telefon kullanmasına izin vermediğini söyledi. Bill Gates, çocuklarına 14 yaşını doldurana kadar nasıl telefon kullanmayı yasakladığını anlattı. Dünyanın en zengin adamı Bill Gates, röportaj boyunca 8 sterlinlik yeşil ekranlı Casio saatiyle verdiği röportajda en küçük kızının uyumadan önce ekran başında geçirdiği saati sınırladığını söyledi.

Çocuklarına telefonu  yasakladı

Dünyanın en büyük yazılım şirketi Microsoft'un kurucusu ve insanlığın en büyük teknolojik yenilikçisi olarak bilinen Bill Gates çocuklarının özellikle yemek masasında ve yatmadan önce telefon kullanmasına karşı olduğunu ifade ederek, "Yemek yerken masada cep telefonları yanımızda olmaz, 14 yaşına kadar çocuklarıma telefon vermedim ve diğer çocuklar daha erken yaşta kullanıyor diye şikayet ediyorlardı "dedi.

Çocuklarına telefonu  yasakladı

Teknoloji ile büyüyen bir neslin karşılaştığı sorunları yakından takip ettiğini belirten Gates, çocukların teknoloji ile ilişkilerini sınırlandırmak gerektiğini savundu. 61 yaşındaki baba Gates, bunun nasıl olması gerektiğini ise şu sözlerle anlattı: "Daima nasıl daha verimli olarak kullandıklarına bakmalısınız, ev ödevi yada arkadaşlarla haberleşmek gibi, nerede aşırılığa kaçtığını takip etmelisiniz…"

Çocuklarına telefonu  yasakladı

Çocukları Jeniifer (20), Rory (17) ve Phobe(14)'nin Apple mı kullandığı konusunda ise renk vermeyen 61 yaşındaki milyarder Amerikan hamburger akımına, Burger King ve Mc Donalds'a düşkünlüğü olduğunu itiraf etti.