BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın 43. bölüm fragmanı son bölüm ekrana kilitledi

Çocuklar Duymasın 43. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 3 Haziran 2018 Pazar günü ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın dizisinin 43. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Çocuklar Duymasın'ın 43. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de

Abone ol

Kanal D'de ekrana gelen ve en uzun soluklu dizilerden olan Çocuklar Duymasın, yayınlanan son bölümüyle yine büyük ilgi gördü. Ekrana geldiği her hafta reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Çocuklar Duymasın dizisinin 43. yeni bölüm fragmanı da merak edilmeye başlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?  Meltem hayatında ilk kez Haluk’tan, kendisiyle ilgili önemli bir şeyi saklamaktadır. Meltem bu sırrını sadece Gönül ile paylaşır, zaten Gönül de aynı dertten muzdariptir. Meltem ve Gönül birbirlerine destek olurlar, ancak başlarına geleni Haluk’tan ve Tuna’dan saklarlar. Meltem ve Gönül’ün büyük sırrı merak konusudur.

Öte yandan Gönül ve Tuna’nın evi ilaçlanınca, Gönül ve Tuna Meltem ve Haluk’un evinde kalır. Hep birlikte korku filmi izlerler. Ancak sonrasında herkes filmin etkisinde kalınca bir birinden komik anlar yaşanır. Sertaç, Halukların şirketini kurumsallaştırmaya gelince, ortalık karışır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 43. BÖLÜM FRAGMANI