BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın 41. bölüm fragmanı son bölüm ekrana kilitledi

Çocuklar Duymasın 41. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 20 Mayıs 2018 Pazar günü ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın dizisinin 41. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Çocuklar Duymasın'ın 41. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de

Abone ol

Kanal D'de ekrana gelen ve en uzun soluklu dizilerden olan Çocuklar Duymasın, yayınlanan son bölümüyle yine büyük ilgi gördü. Ekrana geldiği her hafta reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Çocuklar Duymasın dizisinin 41. yeni bölüm fragmanı da merak edilmeye başlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Haluk ve Tuna, Meltem ve Gönül için bir anneler günü sürprizi organize eder. Meltem ve Gönül sürprizi gördüklerinde çok mutlu olurlar. Birbirinden duygusal anlar yaşanır. Özellikle, evlat edinecekleri kızları Zeynep’in hediyesini gören Meltem gözyaşlarına hakim olamaz.

Öte yandan hep birlikte pikniğe gidilir. Eğlenceli başlayan piknik, Taş Fırın Haluk piknik yapan diğer insanlarla tartışınca gerginlikle son bulur. Özlem ve Sertaç’ın düğün günü gelmiştir. Haluk ve Gönül’ün nikah şahidi olduğu bu düğünde, özellikle Haluk’u çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 41. BÖLÜM FRAGMANI