BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,38
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Çizik yiyen Metiner ve Tayyar'dan açıklama!

AK Parti Milletvekili adayları listesi bugün açıklandı. Üç dönemdir milletvekilliği yapan Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar adaylık listesinde yer almadı. Metiner yaptığı açıklamada üzgün ve kırgın olmadığını söylerken, Tayyar da "Durmak yok yola devam" mesajını paylaştı.

Abone ol

Üç dönemdir milletvekilliği yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'in açıklamaları şöyle: 

"Bu dönem listede yokum. Asla üzgün ve kırgın değilim. Reisimiz 3 dönem tercihiyle onurlandırdı. Milletvekili yaptığında iyi, yapmadığında kötü diyenlerden olmadık. Olmayız. Bizim için aslolan davamızdır. Şahsını davasından önde görenler kaybederler.

AK Parti milletvekili tam listesi işte il il adaylar

"ÖLÜMÜNE SENİNLEYİZ REİS"

Hep şunu söyledim: Milletvekili olmak kutsallarımız arasında bulunmuyor. Biatsa biat itaatsa itaat. Ölümüne seninleyiz Reis! Durmak yok, yola devam! 15 Temmuz zaferimizi 24 Haziran’da taçlandırmak için sahadayız. Yeni dönemde aday olan kardeşlerime başarılar diliyorum.

"SADAKATİMİZ MAKAMLARA BAĞLI DEĞİL"

Herkes yeni dönemde herkesten çok çalıştığımızı görecektir. Kim ki aday gösterilmediği için küser yanlış yaparsa namert olsun. Sadakatimizin makamlara bağlı olmadığını herkes görecektir."

"DURMAK YOK YOLA DEVAM"

Aday gösterilmeyen bir diğer isim Şamil Tayyar ise, "AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Listesi açıklandı. Durmak yok yola devam" mesajını paylaştı.

AK Parti milletvekili adayları 2018 AKP aday listesi