BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Citroen Jumpy Space ve SpaceTourer Türkiye'de

Citroen'in Jumpy Space ve SpaceTourer modelleri Türkiye pazarında yerini aldı.

Abone ol

Citroen, hafif ticari araç segmentindeki yeni modeli Jumpy Panelvan'ın ardından serinin 8+1 kişilik Jumpy Space ve SpaceTourer versiyonlarını da Türkiye'de satışa sundu.

Modern tasarımları, düşük yakıt tüketimleri ve modüler yapılarıyla dikkati çeken yeni Citroen modellerinden Jumpy Space 101 bin 150 liradan, Jumpy SpaceTourer ise 108 bin 650 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Jumpy Space ve SpaceTourer'da, 5,2 litre/100 kilometre ortalama yakıt tüketimi ve 137 gram/kilometre emisyon değeri sunuluyor.

Hafif ticari pazarındaki yüzde 4,5'lik payıyla en popüler ilk 5 marka arasında yer alan Citroen, Haziran 2017'de satışına başlanan yeni Jumpy Panelvan ve bayilerde yerini alan 8+1 versiyonlar Jumpy Space ve Jumpy SpaceTourer ile segmentteki konumunu daha da güçlendirmeyi planlıyor.

8+1 araç segmentindeki "en düşük" yakıt tüketimi ve emisyon değerlerine sahip araçlardan biri olan ve bu sayede çok uygun işletim maliyetleri sağlayan Jumpy Space ve SpaceTourer'da Euro 6 normlarını karşılayan BlueHDi motor, 6 ileri manuel şanzıman ile beraber sunuluyor.

Yeni Citroen Jumpy Space ve SpaceTourer, Fransa'nın Valenciennes şehrinde bulunan Sevelnord fabrikasında üretiliyor. Yeni jenerasyon araçlar EMP2 platformuna sahip.

Söz konusu araçlarda "eksiksiz" bir güvenlik standart olarak sunuluyor. Euro NCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alan SpaceTourer, sadece yetişkin ve yaya korumasıyla değil, çocuk yolcu korumasından aldığı 44,6 puanla da segmentinin "en iyilerinden" biri oldu.