BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  MAGAZİN

Çıplak fotoğraf Ebru Şallı'ya mı ait?

Ebru Şallı'nın arkadaşına göndermek isterken yanlışlıkla Snapcaht'ten paylaştığı iddia edilen fotoğraf sosyal medyada günün konularından biri oldu.

Abone ol

Ünlü manken  Ebru Şallı'nın Snapchat hesabından, kendisine ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğrafın paylaşılması magazin gündemine bomba gibi düşerken menejerinden konuya ilişkin bir açıklama geldi 

Ayaklıgazete'de yer alan habere göre ise ünlü manken çırılçıplak halde çektiği fotoğraflarını bir arkadaşına göndermek isterken yanlışlıkla Snapchat hesabından paylaştı.

''FOTOĞRAFLAR EBRU ŞALLI'YA AİT DEĞİL''

Söz konusu fotoğraflar bir anda sosyal medyanın gündemine düştü. Fotoğraftaki kişinin  Ebru Şallı olup olmadığı tartışılırken, ünlü mankenin menajeri yaptığı açıklamayla fotoğraftaki kişinin  Ebru Şallı olmadığını açıkladı.

 Ebru Şallı'nın menajeri tarafından yapılan açıklama:

Bugün itibariyle bir takım gazeteci ve internet yayıncısıyla irtibata geçen tanımadığımız bazı şahısların temsil ettiğimiz  Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen fotoğrafları yayınlamaya çalıştıklarını öğrendik. Söz konusu fotoğraflar kesinlikle  Ebru Şallı'ya ait değildir ve bu konuda gerekli tüm yasal yollara başvuruyoruz.

Konunun vahameti nedeniyle bu tür fotoğrafların kullanılmamasını/yayınlanmamasını önemle rica ediyoruz. Aksi halde bu fotoğrafları yayınlayanlarla ilgili yasal başvuruda bulunmak zorunda kalacağımızı bildiririz....

Öte yandan Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen fotoğrafın sosyal medya ortamında hızlıca yayıldığı ve çok sayıda mecrada kendine yer bulduğu dikkatlerden kaçmadı.