BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.436,14
HABER /  GÜNCEL

Cihan Karadağ Can Kırıkları dizisi kimdir Alican Yücesoy yeni dizisi

Can Kırıkları bu akşam 1. bölümü ile ekranda olacak. Dizinin konusu intikam üzerine kurulu ve başrollerde iddialı isimler var. Peki başrollerden biri olan Cihan Karadağ'a hayat veren Alican Yücesoy kimdir? Evli, bir kız çocuk babası. Karizmatik, sert, güçlü ama geçmişine de bir o kadar takıntılı bir adam. Cihan'ın hayatı izleyenleri şok edecek.

Abone ol

Can Kırıkları konusu ve Can Kırıkları dizisi oyuncu kadrosu bugün en çok arananlardan biri. Bir partide balkondan düşerek ölen bir genç kızın intikamını anlatan dizinin başrollerinden biri de Cihan Karadağ'a hayat veren Alican Yücesoy oldu. Evli, bir kız çocuk babası. Karizmatik, sert, güçlü ama geçmişine de bir o kadar takıntılı bir adam olan Cihan Karadağ'ın hikayesi ilginizi çekecek. 

CAN KIRIKLIKLARI HİKAYESI: Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler!

Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan'ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla'nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep'in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan'ın gözleri hep Leyla ve Zeynep'in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

CAN KIRIKLIKLARI OYUNCU KADROSU: Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor.

Alican Yücesoy (Cihan Karadağ)

Evli, bir kız çocuk babası. Karizmatik, sert, güçlü ama geçmişine de bir o kadar takıntılı bir adam. Çocukluğu üvey baba eziyetiyle geçmiş.

Sokaklarda, sert hayat koşullarıyla büyümüş. Hayatta kalmak için güçlü ve acımasız olmaya inanıyor. Kayınpederi Haşmet Köprülü'nün elini eteğini işlerden çekmesiyle iyice güçleniyor. Kardeşi Ercüment kıymetlisi. Onun yüzünden gelişen olaylar kayınpederi Haşmet Köprülü ile karşı karşıya getiriyor.

ALİCAN YÜCESOY KİMDİR: Alican Yücesoy, 22 Ekim 1982 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladı. Lise sonrası İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okudu. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya başladı.

Sonrasında çeşitli diziler ve sinema filmlerinde oynadı. 2012 yılında Şubat dizisinde Melisa Sözen ile beraber başrol karakterini canlandırdı. 2013 yılında da başrollerinde Beren Saat'in olduğu, Nejat İşler, Yiğit Özşener, Mert Fırat’ın oynadığı “İntikam” dizisinde oynamıştır.

Alican Yücesoy, 31 Temmuz 2013 tarihinde tiyatro ve dizi oyuncusu Melisa Sözen ile Roma'da bir otelde düzenlenen sade bir törenle evlendi. Evliliklerinin beşinci ayında boşanma kararı aldılar. 20 Şubat 2014 tarihinde boşandılar.