BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'de kavga büyüyor! Erdem'den şok itiraf

CHP'nin İstanbul Milletvekili Eren Erdem, katıldığı canlı yayında "FETÖ’den belge almakla yargılanıyorum ama MİT tutanaklarını bana Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan verdi." dedi. Erdem, ayrıca FETÖ'nün yayın organı Zaman gazetesine de gitme talimatını Kılıçdaroğlu'ndan aldığını ifade etti.

Abone ol

CHP'den aday gösterilmeyen ve önceki gün yurt dışına çıkmaya çalışan ancak, yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu için bunu başaramayan CHP'li vekil Eren Erdem çeşitli iddialarda bulundu. CHP içerisinde bomba etkisi yaratacak olan bu iddialara göre Erdem, kendisine MİT raporlarını Bülent Tezcan'ın verdiğini ve bu belgelerden dolayı 'FETÖ'den belge almakla' yargılandığını açıkladı.

CHP'li vekil Eren Erdem, partisi tarafından aday gösterilmeyince önceki gün yurt dışına kaçmaya çalışmıştı. Ancak yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu için güvenlik görevlileri çıkışına izin vermemişti.

CANLI YAYINDA ANLATTI

Bunun üzerine Erdem bir TV kanalına telefonla bağlanarak Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi suçladı. Erdem, bugüne kadar yaptığı FETÖ propagandalarından Kılıçdaroğlu'nun ve Bülent Tezcan'ın sorumlu olduğunu iddia eden açıklamalarda bulundu.

"TUTANAKLARI TEZCAN VERDİ"

Katıldığı Artı TV'deki canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunan Eren Erdem, "FETÖ’den belge almakla yargılanıyorum ama MİT tutanaklarını bana Bülent Tezcan verdi." şeklinde konuştu

"ZAMAN GAZETESİ'NE BENİ KILIÇDAROĞLU GÖNDERDİ''

Ayrıca Eren Erdem FETÖ'nün yayın organı Zaman gazetesine gidişi hakkında da konuşarak, "Ben CHP medya komisyonu üyesiyim. Herhangi bir gazeteye kafama göre gitmem. Zaman gazetesine Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gittim." dedi.