BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'de bir Atatürk skandalı daha

Meclis’teki odasından Atatürk resmini indiren CHP’li vekil tartışmasının yaşandığı partide bu kez CHP Bursa İl Başkanlığı konuşuluyor.

Abone ol

CHP Bursa İl Başkanlığında Atatürk resmi duvardan indirilip yerine Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı asılınca ortalık karıştı. Şu ana kadar CHP'den konuyla ilgili henüz açıklama yapılmadı.

Aylin Nazlıaka haberini yapan gazeteci Talat Atilla'nın sahibi olduğu Turktime sitesinin özel haberi yine çok konuşulacak.

NAZLIAKA'YA İHRAÇ YOLU

Hatırlanacağı üzere Atatürk’ün resmini indiren CHP’li milletvekili haberinden sonra CHP’nin skandala sessiz kalışı kamuoyunun tepkisini çekmiş ve bu tepki büyüyünce 45 gün sonra harekete geçilmiş, soruşturma komisyonu kurulmuş ve bu iddiayı ortaya atan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilmişti.

ATATÜRK RESMİ YERDE

Turktime, tam 14 gün önce yine bir özel haber yapmış ve o haberde CHP Bursa İl Başkanlığı’nda çekilmiş olan trajik bir fotoğrafı okurları ile paylaşmıştı. CHP Bursa İl Başkanlığı’ndaki o karede başkanlık katında Atatürk fotoğrafı yere atılmış bir şekilde dururken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardaki yerinde asılı duruyordu.

CHP'DEN 14 GÜNDÜR AÇIKLAMA GELMEDİ

O haberin üzerinden 14 gün geçmesine rağmen ne CHP Genel Merkezi’nden ne de CHP Bursa İl Başkanlığı’ndan tek bir açıklama gelmedi. Aynı Atatürk’ün resmini indiren vekil skandalından sonra gösterilen tavır gibi, yine CHP sessizliğe büründü.