BIST 9.566
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.479,24
HABER /  MEDYA

Cennet'in Gözyaşları 33. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Cennet'in Gözyaşları 33. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 20 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek Cennet'in Gözyaşları dizisinin 33. yeni bölümünde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Cennet'in Gözyaşları 33. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

ATV'de pazar akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Cennet'in Gözyaşları dizisi son bölümüyle yine büyük beğeni topladı. Herkes şimdiden Cennet'in Gözyaşları dizisinin 33. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Cennet ve Selim'in hayatı başka bir yere evrilir. Melisa'nın oyununa inanıp Selim'i terk eden Cennet'i bu defa alttan almayacaktır Selim. Her şey tersine dönecektir. Yeni başlangıçlar, yeni ittifaklar. Tüm bunları başlatacak kişi de Arzu'dur. Tüm yaşananlar, çekilen acılar, küskünlükler, kızgınlıklar ve kötülükler. Hepsi için bir dur diyecektir Arzu. Hem de öyle bir dur diyecektir ki korkusuz Kaya bile karşısında titreyecektir. Cennet'in, Arzu'ya olan kızgınlığını, kırgınlığı bile geride kalacaktır. Çünkü artık Arzu eskisinden de daha güçlüdür. Anne olarak, bunca kötülüklere göğüs geren mağdur bir kadın olarak yeniden ayağa kalkacaktır. Yeni bir dönem başlıyordur artık.

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 33. BÖLÜM FRAGMANI