BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.414,25
HABER /  GÜNCEL

Cem Küçük: Avrupa devletleri FETÖ’cüleri bizzat Türkiye'ye verecek!

Türkiye Gazetesi yazarlarından Cem Küçük bugünkü yazısında 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yurtdışına kaçan FETÖ'cülerle ilgili çok önemli bir iddiada bulundu. Küçük, Avrupa devletlerinin FETÖ’nün bazı isimlerini bizzat Türkiye'ye vereceğini açıkladı.

Abone ol

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası bir çok FETÖ'cü yurtdışına kaçtı ve izini kaybettirdi. MİT, Kosova'daki gibi başarılı operasyonlarla FETÖ'nün bazı kritik isimlerini paketleyip Türkiye'ye getirdi.

Birçok FETÖ’cü mahrem yapının imam ve abileri yurtdışında elini kolunu sallaya sallaya gezerken, bazı Avrupa ülkeleri Türkiye'nin iade talebini reddederek bu isimlerin iadesine yanaşmadı. Bunun en bariz örneği Yunanistan'da yaşandı. Yunanistan 8 darbeciyi tahliye etti.

Gazeteci Cem Küçük ise bugünkü yazısında 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yurtdışına kaçan FETÖ'cülerle ilgili çok önemli bir iddiada bulundu. Avrupa ve ABD'de de FETÖ'ye karşı bakışın artık değiştiğini belirten Küçük, Avrupa devletlerinin FETÖ’nün bazı isimlerini bizzat Türkiye'ye vereceğini söyledi. İşte Küçük'ün yazısının ilgili kısmı...

OPERASYONLAR FETÖ'CÜLERİ PANİKLETTİ: Türk devletinin ve MİT’in uluslararası anlaşmalara uygun bir şekilde yurt dışındaki FETÖ’cüleri Türkiye’ye getirdiğinden daha önce bahsetmiştim. Önemli sayıda FETÖ’cü -üstelik bunlar mahrem yapının imam ve abileri-başarılı operasyonlarla paketlendiler. Tabii bu başarı diğer FETÖ’cüleri panikletti. Avrupa’dan Asya’ya kadar örgütün önemli isimleri ne yapacaklarını bilemez durumdalar.

İTİRAFÇI FURYASI FETÖ'YÜ KARA KARA DÜŞÜNDÜRÜYOR: Son bir yıldır yaşanan örgüt içi itirafçı olma furyası Fetullah Gülen’i kara kara düşündürüyor. Çözülmeyi önlemek için yalan yanlış haberlere ve 24 Haziran’a bel bağlamış durumdalar. Bekledikleri bahar bir türlü gelmiyor.
O yüzden de yurt dışında sürekli yalana başvuruyorlar.

ERDOĞAN BİZE SUİKAST YAPACAK YALANI: İşi öyle noktalara getiriyorlar ki, Erdoğan bize suikast yapacak yalanını bile söylüyorlar. Bu yalanı 3-4 ayda bir ısıtıp ısıtıp gündeme getiriyorlar. Bu tür kara propaganda haberlere bazen Garo Paylan, Filiz Kerestecioğlu gibi isimler de katılıyor.  FETÖ benzer bir yalanı şimdi Danimarka’da dolaşıma sokmuş durumda. Güya bir Türk aile suikaste uğrayacakmış ve Danimarka istihbaratı o aileyi safe house’a, yani güvenli eve yerleştirmiş.

TÜRKİYE FETÖ'CÜLERİ ULUSLARARASI KANUNLARLA GETİRİYOR: Türkiye yurt dışındaki FETÖ’cüleri uluslararası kanunlarla getiriyor. Çünkü bunlar birer terörist. Artık onlar için yolun sonu gözüküyor. Çaresiz kara propaganda yapmak zorunda kalıyorlar. FETÖ’cülerin Danimarka’daki yalanını Danimarka Polis İstihbaratı (PET) yalanladı.

KOSOVA OPERASYONU HERKESİN RÜYASINA GİRİYOR: FETÖ’cülerin böyle korkması iyi. Kosova’dan getirilen FETÖ’cüler dünyadaki her FETÖ’cünün rüyasına giriyor. Her an paketlenebiliriz paniğindeler. Bulundukları ülkelerde de Türkiye hakkındaki her yalanı söylüyorlar. Onları korkuya salan bir diğer faktör de önceki hafta Alman medyasında çıkan bazı gerçek haberler.

ALMANYA BUNLARIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜ: Almanya da bu hain örgütün gerçek yüzünü gördü ve 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında FETÖ’nün olduğuna inanan Alman devleti içinde ciddi bir grup oluştu.  FETÖ’cüleri korkutan o haberler Amerika’daki terörist başını da ciddi korkuttu.

AVRUPA DEVLETLERİ FETÖ'CÜLERİ KENDİLERİ VERECEK: Önümüzdeki günlerde Avrupa’dan da FETÖ konusunda bizleri sevindiren haberler alacağız. Hatta FETÖ’nün bazı isimlerini Avrupa devletlerinin bizzat kendisi bize verecek. Demedi demeyin.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...