BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,04

Can Ataklı'nın yakın geçmişi

Can Ataklı'nın geçmişte çok emeği geçti bu siteye; işsiz kalmıştı, o günkü şartlarda çaldığı kapılar, bugünkü gibi yüzüne açık değildi.  Kalem erbabı öyle rahat duramazdı yazmadan edemezdi... Buyur ettik, "başımızın tacısın" dedik. O da sağolsun yok demedi, uzunca süre fikir beyan etti, kalem oynattı çıkarsız, para pul talep etmeden.

Kısmet!

Sevgili Can,  baktı ki, İnternet iyi iş, site açmaya heves etti. Etme eyleme dememe rağmen, farklı bir kulvarda yarışa girişti. Olmadı tabii, Can Ataklı bu işin dışarıdan göründüğü gibi kolay olmadığını anladı ve İnternet haberciliği sevdasından vazgeçti.

Daha sonra Habertürk serüveni...

Ve Star dönemi...

Can'ın o günlerini anlatmaya, kabuk tutan yaraları yeniden deşmeye gerek yok sanırım. Geçmişi, kariyeri pırıl pırıl tertemiz olan Can Ataklı, biraz da işsizliğin getirdiği kızgınlıkla, meslek yaşamı boyunca yapmadığını bir yıl gibi kısacık sürede yaptı ve bir başka insan oldu sanki!  O'nu tanıyamadık!

Sonrası malum...

Yokolup gitti Can Ataklı...

3 yıl...

Kolay mı?

Sevgili Can şimdi Vatan'da yazmaya başladı.

Hayırlı olsun!

Can'ın çalıştığı yer, yazdığı gazete önemli. O gazetenin başında Zafer Mutlu var. Can'ın bir ara küfür ettiği Zafer Mutlu. Arkasından demediğini bırakmadığı Zafer Mutlu.

Hal böyle olunca; Can'ın yakın geçmişi, İnternet Medyası'na konu oldu.

Bunda yadırganacak birşey yok.

Herkes "Hayırlı olsun!" demek zorunda değil. Eleştiren de olacak, öven de. Seven de olacak küfür eden de.. "İyi ettin" diyen de olacak, "Pes" eden de...

Tahammül Can, tahammül etmelisin bunlara.

Öyle iki üç satır yazıldı diye İnternet Medyası'na düşman kesilmen yanlış. Kimsenin sana öfkesi yok, sadece geçmişin bırakmıyor senin peşini!

Ve bence sen, geçmişte hiçbir şey olmamış gibi yazmana bak. Takma kafana, bunlar olacaktır!  Tayyip Erdoğan'ın geçmişini Star'da sen az mı yazdın Can?

Bırak biraz da senin geçmişini yazsınlar!

Ne bu öfke?