BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehir Aile Eğitim Merkezleri piknikte buluştu

Sarısu’da düzenlenen piknikte buluşan Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim Merkezlerinden hizmet alan anneler ve çocukları keyifli ve eğlence dolu bir gün yaşadı.

Abone ol

Vatandaşların sosyal, psikolojik ve hukuksal ihtiyaçlarına destek olan, sosyo-ekonomik düzeyi düşük ailelerin çocuklarının gelişimlerini desteklemek amacıyla kurslar düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim Merkezleri düzenlediği renkli aktiviteler ile de aileleri bir araya getiriyor. Çocuklara bale‚ piyano‚ matematik‚ Türkçe, İngilizce‚ el sanatları‚ fen bilgisi konularında uzman eşliğinde eğitim veren aile merkezleri sosyal etkinliklerle bir yılın yorgunluğunu atıyor. 

DOYASIYA EĞLENDİLER 

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Haşim İşçan, Çamlıbel, Ünsal ve Fatih Aile Eğitim Merkezleri’nden hizmet alan anne ve çocuklar yılsonu mezuniyet pikniğinde buluştu. Sarısu Mesire Alanı’nda gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 500 anne, çocuk ve öğretmenler katıldı. Çocukların oyun parklarında doyasıya eğlendiği piknikte, anneler de yemek ikramında bulunup, yürüyüş yaptı. 

BÜYÜK BİR AİLE OLDUK 

Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim Merkezlerinin büyük aile olduğunu gösteren güzel bir gün yaşadıklarını belirten Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, “Yıl boyunca aileler de bizler de tatlı bir yorgunluk yaşadık böyle güzel buluşmalarla keyifli zaman geçiriyoruz" dedi. Şehir gürültüsünden uzak yeşil ve mavinin ortasında keyifli bir gün geçirdiklerini dile getiren aileler, “Bizlere bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Menderes Türel başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.