BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Büyük Kongre Büyük Hayal Kırıklığı...

Büyük Kongre Büyük Hayal Kırıklığı...

Aylardır yazıldı çizildi tartışıldı...

Nefesleri tutup Kongreye bağladık TÜRKİYEMİZİN kaderini!

Yaşadığımız kritik günler derin acılar Kongre gündemi ile saptırıldı, çarpıtıldı...

Türkiyenin aydınlık geleceginin manifestosu için haftalarca üzerinde çalışma yaptılar. Hep birlikte bekledik; Başbakan'ın, yaşadığımız sıkıntılı günleri dindirecek, umut vaadecek konuşmasını.

Sloganıydı, şarkısıydı, konuşma metniydi, klibiydi ,konuklarıydı derken aylarca uyuttular bizi adeta uyuşturdular  beynimizi.

Beklenen gün geldiğinde sonuç sükutu hayal...

Başbakan büyük bir coşkuyla çıktığı kürsüde ; o güne kadar yapılan tv programlarından montajlanmış bir konuşma yaptı.

Slogannını da başarılı bulmadığım vizyon 2023 için motive eden pek bir şey duyamadık 2 buçuk saatlik konuşma içerisinde.

Basın mensupları için dağıtılan yol haritasını süsleyerek sunsaydı daha başarılı olurdu ;muhalefete saldırmak yerine!

Yol haritası diye sunulan maddeler ise  3-5 kisinin 1 saatlik beyin fırtınası sonucu meydana çıkan taslak metin gibiydi adeta.

Ya ben çok beklenti içerisine girdim bu kongreyi çok gözümde büyüttüm yada herkes benim gibi dumur oldu!

11. yılını kutlayan bir iktidar için gereksiz şatafat, oluşturulan yüksek beklenti sonucu hayal kırıklığı kaçınılmaz oldu bizler için...

Akreditasyon mevzusuna gelince internet medyasının dikkate alınmaması, bazı medya gruplarına konan ambargolar verilen dostluk hoşgörü mesajlarına yakışmadı hiç!

Davet edilmeyen medya grupları icin "daha once partimize davet ettik gelmediler biz de düğünümüze çağırmadık"açıklamaları yakışmadı büyük Türkiye partisine!


MKYK Listesine gelince...


Başbakan'ın 11 yıllık süreçte  çalısmalarına bir nebze olsun katkı sağlamayan bundan sonraki süreçlerde sağlayacak kapasitesi olmayan bazı isimlerdeki ısrarını ise anlamak mümkün DEĞİL...


Bütün bu eleştirilerim aslında, övgü dolu sözlerle deği de, objektif eleştirilerle yapılan nacizane  bir dost tavsiyesi...