BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,65

Büyük ilhamlar alabiliriz.

Çevremize karşı daha duyarlı olabilir, ihtiyaç sahipleriyle ilgilenebiliriz. Chiron ile birleşen Merkür ve Venüs maneviyatı daha da güçlendiriyor.

Bugün 4 Mart Pazar... Güneş günündeyiz...

Terazi burcunda ilerleyen Ay güne dengeli ve sanatsal enerjiler veriyor.

Günlük yaşamda konfor ve rahata yönelik beklentilerimiz artarken zaman zaman tembellik yapabiliriz. Zevk aldığımız konulara, özel ve sosyal ilişkilere zaman ayırmak için iyi bir gündeyiz.

Balık burcunda birleşen Güneş ve Neptün sanatsal ve ruhsal enerjileri güçlendiriyor. Daha idealist ve vizyoner olabilir, büyük ilhamlar alabiliriz. İlişkilerde romantizm öne çıkıyor. Çevremize karşı daha duyarlı olabilir, ihtiyaç sahipleriyle ilgilenebiliriz. Chiron ile birleşen Merkür ve Venüs maneviyatı daha da güçlendiriyor. Kendimiz ve çevremizdeki ruhsal ve bedensel eksik, hata ve yaraları keşfedebilir, tedavi yollarını bulabiliriz.

Yardım, şifa, arınma, terapi çalışmaları için verimli bir gündeyiz. Maddi manevi çevremizden ihtiyacımız olan destekleri almamız da mümkün. İç dünyamıza yönelmek, bilinçaltı uygulamaları ve tefekkür çok yararlı sonuçlar ortaya çıkarabilir.