BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.295,47
MEDYA

Buket Aydın'ın yeni programı 40'ın ilk tanıtımı yayınlandı

Kanal D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın, artık CNN Türk ekranlarında '40' adında bir program sunmaya başlayacak. 40 ne zaman başlıyor. İşte ilk tanıtımı...

Kanal D Ana Haber'in yeni sunucusu Buket Aydın, aynı zamanda CNN Türk ekranlarında "40" adında bir program sunacak. Formatı BBO Yapım'a ait olan ve hazırlıkları sona eren programı ilk bölümü 3 Ekim Çarşamba akşamı saat 21:00'da izleyiciyle buluşacak. Yeni programın ilk konuğu ise TV8'in patronu Acun Ilıcalı olacak. 

Buket Aydın Kimdir? 1985 yılında dünyaya gelen 33 yaşındaki Aydın, Bursa doğumlu. İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdikten sonra aynı okulda ve aynı bölüme yüksek lisans yaptı. Yüksek lisansın ardından sunuculuk ve spikerlik eğitimi alan Buket Aydın, spikerlik hayatına başladı.

Daha Önce Nerelerde Çalıştı? Buket Aydın eğitimini tamamladıktan sonra özel bir radyoda spiker olarak çalıştı. Bir senelik radyo macerasının ardından spor programlarında sıkça gördüğümüz kadın spikerler arasına katılarak Kanaltürk'ün spor bültenlerini sunmaya başladı. Kanaltürk'ün hafta sonu haber bültenlerini de sunan Aydın, buradan TRT Türk'e geçiş yaptı.

2011 yılında NTV'ye geçerek haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başlayan Buket Aydın, NTV'de hafta içi gece saatinde başlayan Gece Bülteni Kuşağı'nı sundu.

NTV'den sonra Ahmet Hakan Coşkun yerine Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğuna getirildi.

2013 yılından beri Erce Baykal'la evli olan Aydın, spikerliğin yanında Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalışıyor.

Sitene Ekle