BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02

Bugün burcunuz ne diyor? Diş cilt ve eklem hastalıklarına dikkat

Bugün 29 Ocak Merkür günündeyiz…

Bugün 29 Ocak Merkür günündeyiz…Oğlak burcunda ilerleyen Ay güne sorumlu, kararlı, ciddi enerjiler veriyor. Sabah erken saatlerde hayatımızdaki bayan figürler ve onlarla ilgili kavramlarla ilgilenmemiz gerekebilir. Bugün bazı diş, cilt, diz, eklem, kemiklerle ilgili kronik sağlık sorunları nüksedebilir; temkinli olmalıyız.

Gün içerisinde iş ve kariyerimizdeki sorumluluklarımız ve görevlerimizle daha fazla meşgul olmamız mümkün.

Akşam saat 18:49’da Ay Terazi burcundaki Mars ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Gece saatlerinde ilişkilerde gerginlik ve stres oluşabilir. Kaza ve sakarlıklar da meydana gelebileceği için riskli hareketlerde bulunmamalıyız.

Günlük yorumlarınızı öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz…

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Görev ve sorumlulukların gözünüzdeki önemi artacaktır. İlgilendiğiniz konularda daha etkin olmak için yeni tasarılar geliştirebilir, yeni yaklaşımlar ve çalışma biçimleri üzerinde düşünebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Uzaklardan gelecek bir tanıdığınız size sürpriz bir ziyaret gerçekleştirebilir. Bu kişiye vakit ayırmak için bazı programları iptal etmeniz gerekebilir ama bütün yaptıklarınıza değecektir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)
Karşı cinsten kişilerle birlikte bol vakit geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal ortamlarda hep bu kişiler etrafınızdaki kalabalığın çoğunluğunu oluşturacaklardır. Aranızdaki çekimin güçlenmesi mümkündür.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün, ikili ilişkilerinize her zamankinden daha büyük önem vermeye başlamanız mümkündür. Bu tutumunuz, hayatınızın her alanındaki ilişkileri ve yaklaşımlarınızı etkileyecektir. Bireysellikten uzak durabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Gününüz koşuşturmacayla geçen, son derece yoğun bir gün olabilir. Tüm mesainizi günlük işlerinize ve bunlarla alakalı irili ufaklı detaylara vermeniz ana konular arasında yer alacaklardır. Mola zamanlarını atlamayın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Bugününüzü yakın arkadaşlarınızla birlikte geçirmek için dayanılmaz bir istek duyabilirsiniz. Onlarla sohbet etme, renkli ortamlarda bulunma ve çeşitli faaliyetlere katılma fırsatınız varsa değerlendirin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Tüm dikkatiniz, akraba ilişkileriniz ve aile yaşamınız üzerine odaklanabilir. Diğer taraftan, arkadaş çevrenizde de dikkatinizi çekecek bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hareketli bir gün sizi bekliyor olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Bugün, iletişimin son derece büyük bir artış göstermesine şaşırmayın. Diyaloglar yoluyla, şimdiye kadar haberdar olmadığınız ama ilginizi çekecek gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık
Maddi konulara verdiğiniz önem artabilir ve dolayısıyla da tüm dikkatinizi onların üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak; alışveriş yapıp yeni şeyler edinme dürtünüz de bastırın ki giderler daha fazla artmasın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Tüm çevrenizin size ihtiyacı varmış gibi görünebilir. Birçok insan destek istemek veya fikir almak için size gelebilir. Onları en iyi şekilde yönlendirin ve destekleyin. Aşırıya kaçan talepleri ise reddetmekten çekinmemelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Evin dışında geçireceğiniz zaman içerisinde normalden farklı olarak daha pasif bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Çevreyi izlemek, davranışları gözlemek, akışa da dışarıdan bakmak istemeniz mümkündür.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Gün içinde, çeşitli nedenlerle kalabalık sosyal ortamlara girip çıkabilirsiniz. Buralarda oldukça keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gelen davetleri reddetmeyin. Davet almazsanız siz arkadaşlarınızı davet edin.