BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,53
HABER /  MAGAZİN

Buğra Gülsoy kimdir sevgilisi Nilufer Gürbüz hamile mi?

Buğra Gülsoy kimdir, aslen nereli kaç yaşında ve Buğra Gülsoy'un hamile olduğu söylenen sevgilisi Nilufer Gürbüz kim soruları magazin basının gündeminde. Birçok dizide rol alan başarılı oyuncu Buğra Gülsoy 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Nilufer Gürbüz ile evleniyor. Peki Nilüfer Gürbüz kim, 2 aylık hamile mi?

Abone ol

Buğra Gülsoy kimdir, kaç yaşında ve 5 yıllık sevgilisi Nilüfer Gürbüz ile evlenecek mi sorusu magazin basının gündeminde. 2011 yılında Burcu Kara ile evlenen, bir yıl sonra boşanan Buğra Gülsoy 5 yıllık sevgilisi Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor, iddialara göre ise Nilüfer Gürbüz 2 aylık hamile. Peki Nilüfer Gürbüz kimdir, ne iş yapıyor?

TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan ‘Kızım’ dizisinin başrol oyuncusu Buğra Gülsoy, 2 aylık hamile olduğu iddia edilen sevgilisi Nilüfer Gürbüz ile evlenmeye karar verdi.

DÜĞÜN 23 EYLÜL'DE: Milliyet Cadde’nin haberine göre Buğra Gülsoy’un beş yıldır birlikte olduğu Nilüfer Gürbüz’le 23 Eylül’de evlenecekleri öğrenildi. Bu ani kararın arkasında ise Gürbüz’ün hamileliğinin bulunduğu öne sürüldü.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR: 22 Şubat 1982 Ankara doğumlu olan Buğra Gülsoy, tiyatro, film ve dizi oyuncusu olup ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Buğra Gülsoy, ilk sahne deneyimini 13 yaşında yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra Gülsoy, Kıbrıs’ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır.

 Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Sondur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Buğra Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Fim Festivali’nin proje tasarımcısı ve direktörüdür. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

İlk kez 2008 yılında yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizi filmin başrol oyuncusu olarak Nazım karakteri ile Türk izleyicilerinin karşısına çıkan Buğra Gülsoy, dizinin ardından yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül`ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyazperdeye adım attı. Ardından Unutulmaz adlı dizide Tolga karakterini canlandırdı.


Buğra Gülsoy, Derviş Zaim tarafından yönetilen ve ilk gösterimi 2010 Altın Portakal Film Festivali’nde yapılan ve 2011 yılında gösterime girmiş olan Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet isimli bir Türk gencini canlandırmıştır.

 
Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde bir sezon boyunca Vural karakterini canlandırmıştır. Buğra Gülsoy, Kuzey Güney isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşmış ve bu dizide Güney Tekinoğlu karakterini canlandırmıştır. Sonrasında TRT 1'de yayınlanan Eski Hikaye dizisinde başrol oynamıştır ve Mete karakterini canlandırmıştır. Buğra Gülsoy, daha sonra Aşk Yeniden adlı dizide Özge Özpirinçci ile başrolü paylaşmıştır.

Buğra Gülsoy son olarak yine Özge Özpirinçci ile başrol paylaştığı Acı Tatlı Ekşi filmiyle adından söz ettiriyor.

BUĞRA GÜLSOY EVLİ Mİ?

Ankara doğumlu olan Buğra Gülsoy, İstanbul’da ikamet etmektedir. Tiyatro hayatına arkadaşları Serhat Teoman, Fatih Sönmez ve Emre Erkan’la birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam etmiştir. Tiyatro Kutu’nun kapanmasının ardından Serhat Teoman ve Emre Erkan’la birlikte kurdukları GET Yapım ile sinema ve tiyatro çalışmalarına devam etmektedir. Buğra Gülsoy, dizi ve film oyuncusu olan Burcu Kara ile 2011 yazında evlenmiş; 2 Ağustos 2012 tarihinde boşanmıştır.