BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.432,59
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bucak MHP'den aday oldu meydan okudu!

Fatih Mehmet Bucak, Şanlıurfa'nın Siverek Belediye Başkanlığı için MHP'den aday oldu. Bucak, canlı yayında meydan okudu tüm partilere karşı tek başına mücadele edeceğini söyledi. İşte canlı yayındaki o sözler;

Abone ol

BUCAK Aşireti'nin önde gelen isimlerinden Fatih Mehmet Bucak, MHP'nin Siverek belediye başkan adayı oldu. Katıldığı canlı yayında seçilmeye değil ölmeye gittiğini söyleyen Bucak, “Bir daha Bucak’ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar" diye konuştu.

Adaylığıyla ilgili yerel bir televizyon kanalına açıklamalar yapan Bucak, sert konuştu. Siverek'te diğer parti adayları için konuşan Bucak, kimsenin Bucak imparatorluğunu yıkamayacağını ileri sürdü. Canlı yayında meydan okuyan Bucak şöyle konuştu:

"Ben şimdi 180 trilyonluk paramı getirip orada toprağa gömeceğim. Bütün Siverek yesin servetimi, satıp geliyorum. Ben oraya seçime değil ölmeye geliyorum. Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. İlk Karacadağ'a gidiyorum. Hodri meydan.

"BUCAK'TA TRUMP GEZEMEZ"

Bucak'ta bu saatten sonra Trump gezemez, Trump. Kimse Bucak imparatorluğunu yıkamaz. Bucak Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinden yaratılır gelir. Adama feleğin sillesini vurur. Bir daha da Siverek'e sokmaz insanı.

"İSTERLERSE KARŞIMA TRUMP'I GETİRSİNLER"

Diğer partilere bir tavsiyem var. Bu aday adayların hepsi birleşse gücü bana yeter mi bilek olarak, yetmez. Seçimde de yetmez, ben onların yerinde olsam şimdiden hepsi birleşsin, konsorsiyum olsun. İsterse karşıma Trump'ı da getirsinler. Şeytan tişörtü orada, öyle olmaz böyle olur şimdi onlar düşünsün."