BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.281,90
GÜNCEL

Bu kadarına da pes! Herkesin gözü önünde yaptılar

İSTANBUL Gaziosmanpaşa'da kullanılmayan boş binadan aşağı iple sepet salarak bonzai satışı yapan 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin herkesin gözü önünde gerçekleştirdiği bonzai satışı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GAZİOSMANPAŞA’da, kullanılmayan boş binadan aşağı iple sepet salarak bonzai satışı yapan 3’ün yaşı 18’den küçük 5 şüpheli gözaltına alındı. Sokakta bisiklete binen küçük çocukların ve bebek arabası ile yoldan geçen ailelerin gözleri önünde gerçekleştirilen bonzai satışı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Suçüstü Yakalandılar: Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Merkez Mahallesi’nde kullanılmayan bir binanın çatısından aşağı iple sepet salıp bonzai satışı yapıldığını tespit etti. Binaya 3 Eylül’de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda A.Y., B.E. ile 18 yaşından küçük A.I., A.F. ve B.C.K. adlı 5 şüpheli, suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet güçlerince binada yapılan aramalarda yaşları küçük şüphelilerin üzerinde 20 kilo 63 gram bonzai ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği sanılan 225 lira para ele geçirildi.

Çocukların ve Ailelerin Gözleri Önünde Uyuşturucu Satışı:Bisiklete binen küçük çocukların ve bebek arabası ile yoldan geçen ailelerin gözleri önünde gerçekleştirilen bonzai satışı, sokakta bulunan bir işyerinin güvenlik kameralarına da yansırken, gözaltın alınan 5 şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, bir gün sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan A.Y., ve B.E. ile yaşı 18 yaşından ufak A.F. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Yaşı küçük A.I. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, B.C.K. adlı zanlı ise ‘adli kontrol’ hümümlerince tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan mahallede kullanılmayan boş binadan aşağı iple sepet salarak yapılan bonzai satışı, çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kameralarına da yansıdı.

Sitene Ekle