BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.410,97

Bu gece saat 23:00 e dikkat edin!!!

Reptilianlar- Drogonoidler- Humonoid- Nilda Ferhan Efeçınar

Sizlerle ÇOK ÖNEMLİ olduğunu düşündüğüm bir konuyu paylaşmak istiyorum. Bu mesajımın amacı bilgilendirmek ve uyarmaktır. Bahsedeceğim konu BU GECE ülkemizde gerçekleştirilecek negatif enerji ayini üzerine olacaktır. Bu yazımı özellikle de ALLAH inancı olan kişilerin okumasını ve paylaşmasını gönülden rica ediyorum.

Öncelikle sizlere uyarımı, sonra da açıklamasını yapacağım.

UYARI: Facebook üzerinden sizlere ulaşmış olabileceğini düşündüğüm  “Bu akşam saat 23:00’te Türkiye için büyük bir enerji çalışması yapılacak” adlı ritüele katılmamanızı şiddetle rica ediyorum. Çünkü bu sözde şifa enerji çalışması adı altında yapılan ritüeller gerçekte REPTİLiAN- (Kur’an da karşılığı İFRİT)’i davet etmek için yapılan bir çalışmadır. Bu nedenle ALLAH diyenlerin, ülkemiz üzerine sözde iyilik adına, iblislerin daveti olan bu çalışma saatinde “LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULALLAH ” çekmelerini rica ediyorum. Okuma sayısı 1001 dir, ama en az 101’er kere ve çekebildiğiniz kadar çekmenizi rica ediyorum. Ayrıca bu şeytani çalışmanın negatif enerjilerinden korunmak için “YA MANİ YA MÜHEYMİN” (306 kere) okumanız da sizleri koruyacaktır.

Dünyamızın da çakraları ve ley hatları denen enerji kanalları bulunduğunu pek çoğumuz bilmekteyiz. Bu geceki ritüeli ülkemizdeki önemli ley hatları ve merkezleri üzerine yapacaklar. Bu nedenle dualarınızı yapıp, ALLAH’ın Rahmani enerjisinin ülkemize inmesi isterken şimdi aşağıda yazacağım belli başlı merkezlere dualarınızı göndermenizi rica ediyorum. Özellikle de İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Urfa bölgesine dualarınızı gönderiniz. Belli başlı merkezleri aşağıda yazdım. 

İstanbul- Ayasofya, Hz.Yuşa Tepesi, Tellibaba Tepesi,  
Gaziantep- Dülük Mitras Tapınağı
İzmir- Meryamana-Efes-Selçuk- Bergama- Şirince
Aydın- Afrodisyas
Muğla- Kaunos Kaya Mezarları
Edirne- Selimiye Cami
Ankara- Anıtkabir
Bursa- Yeşil Cami
Urfa- Göbeklitepe- Balıklı Göl
Adıyaman- Nemrut Dağı
Antalya- Aspendos
Antalya Demre ilçesi- Noel Baba Kilisesi
Alanya- Damlataş Mağrası
Fethiye-Muğla- Tlos Antik Kenti
Sivas- Divriği Cami
Çorum- Hattuşaş
Nevşehir- Kapadokya- Peri Bacaları
Van- Akdamar Klisesi- Van kalesi
Ağrı- İshak paşa Sarayı- Doğu Beyazıt kalesi- Ağrı dağı
Kars- Tigran Honents Kilisesi- Ani Harebeleri
Adıyaman- Perre Antik kenti- Arsemia Antik kenti
Erzurum- Narman Peribacaları
Adana- Şar Antikkenti- Adana Ulucami, Anavarza Antik kenti
Trabzon- Sümene Manastırı
 

AÇIKLAMA: Ben 2004 yılından beri Kişisel Gelişim alanlarında hizmet vermekteyim, çocukluğumdan beri de Kur’an talebesi olarak çalışmalarımı sürdürmekteyim. Pek çok insanın olduğu gibi benim de kişisel gelişim alanına girişim önce kendimi şifalandırmaktı ve ben de o yıllarda pek çok REİ-Kİ inisiyasyonunu alıp master’ı olmuştum. 2005 senesinde benim Kuantum Kişisel Gelişim Merkezimde Ra-Sheeba inisiyasyonu bizzat gerçek kanalından aldım. Ejderleri çağıran bu reiki çalışması gecesinde çok korkunç deneyimler yaşadım ve ertesi gün bu çalışmanın ofisimde yapılmasını kestim. Bu şeytani enerjiden arınmak için de gerçekten çok yoğun Dua ve zikir çalışması yaptım.

2000 yılından itibaren Kuran’ı Kerim’in KEHF suresinde geçen kıssasında anlatılan, Zülkarneyn’in yecüc ve mecüc saldırısına karşı kapadığı setler açılmaya başladı. Bu setlerin açılmasının sebebi dünyamızda ve ülkemizde Ra-Sheeba gibi benzer pek çok enerji çalışmasının hatta daha güçlü şeytani ritüellerin yapılarak o varlıkların insanlar tarafından davet edilmesi oldu. Bu tarz ritüeller korkunç bir hızla devam etmektedir. IŞIK ve SEVGi adı altında ŞİFALANDIRMA ve FARKINDALIK adı altında arayış içerisine girmiş kişileri tuzaklarına düşürmektedirler. Bir de MELEK dini yarattılar ve ALLAH’a şirk koşmaya başladılar ve ne yazık ki ben müslümanım diyen kişiler de bilinçsizce bu tuzağa düştüler ve düşmeye devam ediyorlar.

Bakın bakalım Allah Vahyinde,meleklerden isteyenler hakkında melekleriyle nasıl konuşmuş ve melekler kendilerinden isteyenler hakkında neler söylemiş.

Sebe Suresi 40-41 : Allah’ın onları hep birden toplayacağı, sonra da meleklere, “Bunlar mı size ibadet ediyorlardı?” diyeceği gün, Melekler derler ki; “Seni eksikliklerden uzak tutarız, onlar değil sen bizim dostumuzsun, aksine onlar cinlerden istiyor, ibadet ediyorlardı, onların çoğu cinlere inanıyordu.”
(Bunun gibi pek çok ayet var dileyenler inceleyebilirler)

Kur’an da Allah meleklerine Arz’da(yeryüzünde) bir halife atayacağım der ve arz da yaşayan iki toplum olan Cin ve İnsan topluluğundan, insanı halife seçer. Cinlerden olan İFRİT kibirlenerek insanın halife olmasına karşı çıkar ve Allah’tan mahşere kadar insanları azdırmak için izin ister. Önünden ve arkasından gireceğini ve Allah’a karşı insanı azdırıp şirk koşturacağını söyler ve bunun için ALLAH tarafından iblise izin verilir. Böylece kimlerin gerçekte inanıp, kimlerin inanmadığı ortaya çıkacaktır. Dünya deneyiminin de amacı budur.
İblis görevini çok güzel yerine getiriken, insanoğlu halife olmayı ne yazık ki yeterli derece de başaramıyor.

Müslümanım diyen pek çok kişi ne yazık ki iblisin meleklerin hocası olan baş melek olduğunu zanneder. Halbuki Kur’an da Kehf Suresi 50. Ayette de görebileceğiniz gibi iblis melek değil Cinlerdendi. Yahudilik ve Hırıstiyanlık inancında iblis ve iblise uyanları “düşmüş melekler” olarak adlandırırlar. Kur’an ise tam tersini söyler. İşte uydurulan bu MELEK dininde aslında insanların taptıkları Cinlerdir.

Cinler hiyerarşik bir yapıya sahiptirler. Süptil basit cinler, yapıları radyasyon (dumansız alev)dir. Bunların içinde Müslüman olanları da vardır, olmayanları da. Bakınız CİN suresi. Bunları padişahları olan REPTILIANLAR ve bir üst mevkide DRAGONIDLER vardır. Reptilianlar sürüngenimsi görünüme sahiptirler, yılan, kertenkele gibi, kostümlerinin üzerinde sürüngen gözünü temsilen RA’nın gözü amblemi vardır. Dragonoidler ise simgesel olarak bildiğimiz kanatlı şekilde şeytan-ejder görünümüne sahiptirler ve bunlar kapişonlu bir kıyafetle insanlara görünebilirler.
Yapılan davet ritüelleri ile kişilerin enerjileri ile beslenirken bazı kişilerin özellikle üst yönetim kadrosunda olan kişilerin iradelerini etkisizleştirerek, bedenlerini işgal ederler. Konuştığunuz kişiyi A kişisi zannederek konuşursunuz ama aslında o bedenin içinde A kişisi uykudadır, içinde İfrit- Reptilian vardır. Toplu ölümlerle ortaya çıkan acı, korku ve nefret enerjisiyle beslenirler. Davetle çağırılmaları haricinde, Uyuşturucu ve aşırı alkol kullanan kişilerin bedenlerine de çok kolay giriş yapabililer.

Çok uzatmak istemiyorum bu konuda mutlaka araştırmacı-yazar Farah YURDÖZÜ’nün  videolarını izleyiniz.

Allah ve sistemine destek vermek isteyenler yazımı paylaşarak, bu konuyu bilmeyen ya da arayış içerisinde yanlışlıkla bu grupların içine girmiş olanları uyarsınlar lütfen.

Yazdıklarımla aynı fikirde olmayan kişiler de doğal olarak olabilir. Bu nedenle bu kişilerden de bilgiye, deneyime ve düşünceye saygı bekliyorum.  

Saat 23:00 de hep beraber “La İlahe İllalah Muhammeden Resulallah” diyerek ülkemizi ŞİFALANDIRMAK üzere sevgiyle kalın,  Allah’a emanet olun.