BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,18
BİLİM - TEKNOLOJİ

Bu eldiveni hiçbir şey yok edemiyor!

Eliniz içindeyken ister çekiçle vurun, ister bıçakla kesin, isterseniz de ateş püskürtün... Eldivene de elinize de hiçbir şey olmuyor! İşte Schmitz Mittz ismini taşıyan dünyanın en dayanıklı ve yok edilmesi zor eldivenleri...

Schmitz Mittz ismini taşıyan bu özel eldivenler özel bir teknolojiyle geliştirildi. Üzerine ateş püskürttüğünüzde, bıçakla kesmeye çalıştığınızda veya çekiçle hızlıca vurduğunuzda eliniz içinde olsa dahi bir şey hissetmediğiniz gibi, eldiven herhangi bir zarar da görmüyor. Ateşe karşı bu denli dayanıklı olması özellikle bu eldivenlerin itfaiyenin çok işine yaradığını belirtilirken, kesik cam parçaları veya keskin maddelere müdahale durumunda da eldivenler fazlasıyla iş görüyor. Ürün 80 dolara satılıyor; ancak Türkiye'de satışı yok.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle