BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13

Boşuna çıldırmıyorlar!

"Bu kadar cahillik ancak çok tahsille olur" sözünün ne kadar doğru olduğuna şahit oluyoruz bugünlerde...

"Bu kadar cahillik ancak çok tahsille olur" sözünün ne kadar doğru olduğuna şahit oluyoruz bugünlerde...

Örnek istiyorsanız, gırla örnek verebilirim.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Amerikan Büyükelçiliği'nde çalışıyor gibi görünen bir Fetöcü ajanı yakalayıp hapse tıkıyor. ABD çılgına dönüp vizeleri askıya alıyor.

İçimizdeki çok eğitimli cahillerin ilk tepkisi , "ABD ile arayı bozmak Türkiye'nin hayrına olmaz" oluyor. 

Şu zillet haline bakar mısınız?

Ülkesinin topraklarında, ülkesinin aleyhine çalışan haine ve onu büyükelçilikte himaye eden ABD'ye tek laf etmiyor. O haini ve o hainliği ortaya çıkaran ülkesinin yöneticilerine laf saydırıyor. 

Bir diğeri, "Ortadoğu ülkesi olduk, Avrupa'dan dışlandık" diyor.

Şu alçaklığa bakar mısınız?

Avrupa dediği ülkeler, yanıbaşımızda haritaları yeniden çiziyor. Bir Kürt devleti kurmak, Türkiye'yi tamamen kuşatmak ve hatta haritadan silmek için planlar yapıyor. 

Adam kalkmış, "Ay ama avrupa bu hükümetin dış politikası yüzünden bizi dışlıyor" diyor.

Çin, dünyanın bir ucundan, ABD diğer ucundan çıkıp gelmiş, Suriye'de petrol savaşı yürütüyor. Toplamda 36 ülke Suriye'de kendi çıkarları için mücadele ediyor. 

Suriye ve Irak'ta bu ülkelerin çıkardığı yangının kıvılcımları Türkiye'ye sıçrıyor. Türkiye bu yangını söndürmek isteyince, "Bizim Ortadoğu bataklığında ne işimiz var?" diyor.

Bir başka örnek...

Türkiye Fetö'ye dokunmayınca, "Niye dokunmuyorsun?" dokununca, "Nerede demokrasi, nerede hukuk" diye bağırıyor. 

Türkiye PKK'ya dokunmayınca, "Teröre izin veriliyor, göz yumuluyor" diyen adam, PKK ile mücadele sırasında teröristler itlaf edilince, "Nerede insan hakları?" diyor.

Hem, "Türkiye Deaş'a, silah yardımı yapıyor" diyor, hem de bu terör örgütüyle mücadele edilince, "Bize mi kaldı bunlarla savaşırken şehit vermek" diye dövünüyor.

Türkiye'de bir darbe oluyor.

Türkiye'nin darbecileri yakalayıp hukuk karşısında hesap sorması bunların içine dert oluyor. Ekrana çıkan, "Onbinlerce insan hapislere atıldı" diyerek Fetö'cülere kol kanat geriyor. 

Bir insan alçaklığını, hainliğini ilan etmek için ekrana çıkar mı? Bunlar çıkıyor işte arkadaş! Hain damgası, alçak damgası yeme pahasına çıkıyorlar.

Onları ekrana çıkaran şey umutsuzluk ve çaresizlik!

Savcı Sayan'ın dediği gibi...

Yüzyılın felaketi Kılıçdaroğlu onlara, yüzyılın lideri Recep Tayyip Erdoğan ise AK Parti'ye düştü!

Bu drama yürek mi dayanır!

Çaresizlik ve umutsuzluk içinde debeleniyorlar. "Gitti, gidiyor" dedikleri, ölesiye nefret ettikleri adamın her sözü, her hareketi suratlarına birer tokat gibi iniyor çünkü...

Çünkü, "Galiba bu sefer gidici" dedikleri adam her seferinde daha güçlü dönüyor, her hareketiyle onların bu inancına sert ve hasar verici öldürücü darbeler indiriyor.

Neredeyse acıdan inleyecek kadar canları yanıyor. 

Fetö'süyle, PKK'sıyla, HDP'lisiyle, DHKP-C'siyle ve diğer tüm muhalefet partileriyle birlikte yükleniyor, ama o "bir adam"ın aldığı kadar oy alamıyorlar. 

Arkalarına CIA'yı alıyorlar olmuyor, Merkel'i alıyorlar yetmiyor. Hollanda'sıyla, Avusturyası'yla, İngiltere'siyle saldırıyor ama bir türlü deviremiyorlar. 

"Diktatör" dedikleri adam dünyanın hangi ülkesine giderse gitsin, onbinler tarafından karşılanıyor. "Kimse birlikte fotoğraf vermek istemiyor" diyorlar, dünya liderleri görüşmek için sıraya diziliyor. 

Filistin'de, Bosna'da, Kosova'da "Halife" olarak çağrıldığı için...

Arakan'da, Somali'de, Güney Afrika'da, "Umut" olarak görüldüğü için...

Suriye'de, Irak'ta, Mısır'da, Libya'da, Tunus'ta, Fas'ta ve dünyanın zulme uğrayan tüm ülkelerinde, "Ümmetin Lideri" denildiği için...

Çıldırıyorlar!

Adam Sırbistan'da bile "Sultan Erdoğan" diye karşılanıyor! Onlar çıldırmasın da kim çıldırsın anacım!

SOSYAL MEDYADA TAKİP İÇİN: