BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.491,09
HABER /  GÜNCEL

Bomba ihbarı dev AVM'de panik yarattı

İstanbul Maltepe'de bir alışveriş merkezinin sinema katında, bilet kuyruğunda çıkan silahlı kavgaya bomba ihbarı da eklenince büyük panik yaşandı.

Abone ol

İSTANBUL Maltepe'de bir alışveriş merkezinde Recep İvedik 5 için girilen sinema bilet kuyruğunda silahlı kavga çıktı. Polisin gelişiyle birlikte bu kez de bomba söylentisi ortaya atıldı, alışveriş merkezinde büyük panik yaşandı.

Maltepe’de dün bir alışveriş merkezinde sinema katında yaşanan bir kavganın ardından büyük panik yaşandı. Kavganın silahlı olduğu ihbarı üzerine alışveriş merkezine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

RECEP İVEDİK 5 KUYRUĞUNDA KAVGA

İddialara göre Recep İvedik 5 izlemek için bilet kuyruğuna giren iki kişi arasında kavga çıktı. Taraflardan birinin silah çekmesi üzerine büyük panik yaşanırken, ihbar üzerine alışveriş merkezine çok sayıda polis sevk edildi.

AVM'DE PANİK HAVASI

Polisin gelişiyle birlikte ortaya atılan "bomba var" söylentisi büyük paniğe neden oldu. Alışveriş merkezi boşaltılırken bazı vatandaşların büyük korku yaşadığı görüldü.

HAREKETLİLİK SONA ERDİ

İhbarla birlikte olay yerine gelen polis ise alışveriş merkezinde araştırma yaptı. Polis ekipleri kimsenin yaralanmadığı kavgaya karışan şahısları tespit etmeye çalışırken kısa süreli paniğin ardından alışveriş merkezindeki hareketlilik sona erdi.