BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.490,36
HABER /  GÜNCEL

Bomba iddia! FETÖ'nün tehdit ettiği bakan kim?

Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör, köşesinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin avukatlık yaptığı dönemde FETÖ tarafından tehdit edildiğini yazdı.

Abone ol

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin avukatlık yaptığı dönemde 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunan FETÖ tarafından tehdit edildiği iddia edildi.

İddianın sahibi ise Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör... Güngör köşesinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin avukatlık yaptığı dönemde tehdit edildiğini yazdı.

Güngör yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:

“Gümrük Bakanı, 2010'da Tahşiye Grubu'nun avukatlığını alması üzerine Fetullahçı Terör Örgütü tarafından tehdit edildiğini de anlattı. Tüfenkci şunları söyledi:

FETÖ'DEN TEHDİTLER ALDIM: ‘FETÖ'den tehditler aldım. Davaları almamız üzerine gelenler oldu. Adliyede örtülü tehditlerle karşılaştım. Polisler geldi. 'Bu davayı almayın' dedi. O dönem il başkanı olarak da tehdit edildim. 'Bu size zarar getirir' dediler. Olayın boyutunu, böyle olmadığını bilmiyorduk. Müslümanların tek temsilcisi olma düşünceleri vardı. Kim eleştirdiyse hedef oldu. Deşifre edene kumpas kurdular.’”

CHP Gençlik Kolları başkanı dahil 80 kişi için flaş FETÖ kararı

Fethullah Gülen'in yeğeni yalancı kardeşi inkarcı