BIST 9.570
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.488,02

Boğalar, Akrepler, Kovalar!..Sabit Fikirler ve İnat Günü Zorlaştırabilir

Ay Kova burcundaki Merkür ile kare açı yapacak. Düşüncelerimizde sabitlik ve inatçılık söz konusu olabilir.

Bugün 6 Mart Perşembe...Jüpiter  günündeyiz…

Boğa  burcunda  ilerleyen  Ay  sakin, kararlı, yavaş enerjiler veriyor. Ay Boğa burcunda iken boğaz ve boyun bölgesi daha hassas olabilir.

Sabah saatlerinde Ay Kova burcundaki Merkür ile kare açı yapacak. Düşüncelerimizde sabitlik ve inatçılık söz konusu olabilir. İletişimlerde bir sorun çıkmaması için daha uzlaşmacı ve esnek olmaya çalışmalıyız.

Öğleden sonra 15:56’da Ay Akrep burcundaki Satürn ile karşıt pozisyona gelecek ve boşluğa girecek.  Öğleden sonra ve akşam saatlerinde şartları fazla zorlamadan günlük rutinlerle ilgilenmek ve dinlenmek daha doğru olabilir.

Bugün Yengeç burcundaki Jüpiter ileri harekete dönüyor. Bu durumda Jüpiter 17 Temmuz’da Alsan burcuna geçene kadar Yengeç burcunda kalarak şanslı ve verimli enerjilerini daha fazla hissettirecek.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
Maddi konular üzerine eğilebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle de harcamalarınızla ilgili yeni planlamalar yapmaya yönelebilirsiniz. Bazı gider kalemlerini bütçenizden çıkartmanız da ana konular arasına girebilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Genel olarak huzurlu geçecek, gelişmelerden duyduğunuzu endişenin silinip gideceği bir gün geçirebilirsiniz. Daha önce gereksiz yere gözünüzde büyüttüğünüz şeyler, birden önemsizleşebilirler.

 (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün, sosyal olma, kalabalıkların arasına karışma isteğiniz azalabilir. Sakin bir ortamda kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz. Bu, aslında, size bugün en çok huzur verecek şey olabilir. İmkanınız varsa, günü kendinize ayırın.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sosyal hayatınızın canlanacağı, iletişim ve ilişkilerinizin sizi memnun edeceği bir gün geçireceksiniz. Yakın çevrenizle birlikte katılacağınız sosyal faaliyetler, sizi her açıdan tatmin edebilirler.
 

(23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün ne yaparsanız yapın, diğer kişilerin arasından sıyrılabilir ve girdiğiniz ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz. Bu durum, insanların etrafınızda birikmesi sonucunu doğurabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yabancılarla birlikte, eğlenceye yönelen, son derece keyfili geçecek sosyal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konuları da bu faaliyetler sırasında yakın çevreyle paylaşabilirsiniz.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Ev ortamınız, son derece uyumlu ve sıcak olabilir. Ailenizle olan iletişiminiz ve etkileşiminiz olumlu bir seyir izleyecektir. Akrabalara yapılacak ziyaretler, hoş sohbetlerle ve keyifli aktivitelerle geçebilir.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün, olayları yönetmeye çalışmak yerine, mevcut duruma uyum sağlayın. İlişkilerinizin yönetimini de başkalarına devredin ve kendinizi hayatın akışına bırakın. Böylece, oldukça huzurlu bir gün geçireceksiniz.

 (23 Kasım-21Aralık)

Sıcaklığınızın ve sempatikliğinizin üzerinizde olacağı bir gün geçireceksiniz. Bu sayede, ilişkileriniz de oldukça samimi ve sıcak bir havada devam edecektir. Resmiyetin ağır bastığı ilişkilerinizde bile samimiyet gözlemleyebilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak)

Bildiğiniz ve güvendiğiniz yöntemlerden pek vazgeçmeseniz de, ileriki günlerde sizi yeni yöntem ve yaklaşımlara itecek yaratıcı bir düşünce yapısına sahip olabilirsiniz. Özgün fikirleri uygulamaya koymaktan çekinmeyin.

 (21 Ocak – 18 Şubat)

Zihniniz bugün tam kapasiteyle çalışabilir. Bu durumu avantaja çevirmeli ve tüm konsantrasyonunuzu işlerinize ve çözülmesi gereken sorunlara vermeli, plan yapmayı boş kalan zamanlara ertelemelisiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün insanlarla iletişim kurun ve kendinizi bol bol ifade edin. Söylemek isteyip de söyleyemediklerinizi dile getirmek için çok uygun bir dönemden geçiyorsunuz. Hiçbir şeyi içinizde biriktirmemelisiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI