BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11

Boğa Burcundaki Ay ile Maddi Güvence Arayışındayız

Boğa burcunda ilerleyen Ay güne ağır ve dingin enerjiler veriyor. Bugün maddi konularla daha fazla ilgilenebiliriz.

Bugün 16 Ağustos Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Boğa burcunda ilerleyen Ay güne ağır ve dingin enerjiler veriyor. Bugün maddi konularla daha fazla ilgilenebiliriz. Gelirlerimiz ve giderlerimiz ile ilgili konular öne çıkarken, bazı alışverişler de gündeme gelebilir.

Genel olarak rahatımıza ve zevklerimize düşkün davranmamız mümkün. İştahımız artabilir, yeme içme ile ilgili aşırılıklar oluşabilir.

Boğa burcundaki Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Ruhsal olarak güvenli ve güçlü hissetmemiz mümkün. İş, kariyer ve para  ile ilgili konularda destekler bulabiliriz.

Akşam saatlerinden itibaren Ay, Akrep burcundaki Mars ile karşıt açı yapacak. Duygusal tepkilerimizi kontrol etmemiz zorlaşabilir. Kaza ve sakarlıklara karşı da temkinli olmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sosyal yaşamınızdaki güzellikler sebebiyle fazlasıyla iyimser olabilirsiniz. Maddi konularla ilgili bazı çalışmalar yapmak zorunda kalırsanız, gerçekçi bakış açısını kaybetmeyin.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Ev hayatınızdaki bazı gelişmeler veya ailevi sorumluluklarınız dolayısıyla yeni görevler üstlenebilirsiniz. Bu görevlere isteklilik ile yaklaşın. Böylece altlarından kolayca kalkabilirsiniz. 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

İçinizde olanları dış dünyaya yansıtmak konusunda tıkanıklık yaşayabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu nedenle hislerinizi bugünlük kendinize saklayın. Onları paylaşmak için başka bir günü tercih edin.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

  Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ancak, dış etkenlerden etkilenmeye açık olduğunuzdan, gergin ortamlardan kaçınmanız gerekecektir. Uyumlu insanlarla zaman geçirmeye çalışın.
  

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugünkü eylemleriniz ile insanların zihnindeki imajınızı daha da geliştirme şansınız var. Bonkör yönünüz ön plana alın ve çevrenizdeki kişiler için çabalayın. Kimlerin sizi destekçi olarak gerçekten hak ettiğine de özen gösterin.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili araştırmalar yapabilir ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğlenceli bir organizasyon ve tatil için uygun fırsatlar karşınıza çıkabilir. Günlük hayatınızdaki iletişim trafiği artabilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün bir alacağınızı tahsil edebilir, maddi olarak rahatlayabilirsiniz. Ufak tefek şans oyunlarından, küçük çekilişlerden ödüller kazanmanız da mümkün. Bir süredir yapmayı düşündüğünüz alışverişleri gerçekleştirebilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Boş vakitlerinizin tümünü sevdiğiniz kişiye ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Kendisiyle paylaşımlarınız yoğunlaşacaktır. Birlikte yapacağınız faaliyetlerden daha çok zevk alacaksınız; kendi köşenize çekilmeyin.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bir sohbet esnasında bir sağlık sorununuzu dile getirebilir ve çevrenizden bir kişinin önerisi ile bir uzmandan randevu alabilirsiniz. Sağlık ile ilgili konular birkaç gün sizi meşgul edebilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

  Aşk hayatınızın son derece olumlu etkiler alacağı bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle geçirdiğiniz zaman ve birlikte yaptıklarınız çok daha tatmin edici olacaktır. Boş vakitleriniz için bu kişiye yönelik planlar yapın.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Ailenize karşı sahip olduğunuz görev ve sorumluluklar, sürekli olarak zihninizi meşgul edebilirler. Artık ailevi görevlerinize normalden daha fazla ağırlık vermeniz gerekebilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Gününüzün son derece hareketli geçme olasılığı vardır. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ve her türlü iletişiminizde artış olabilir. Bu durum, sosyal yönünüzü tatmin ederek size büyük keyif verebilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI