BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Boğa burcunda yeniay doğacak

Öğlen 14:48’de Ay ile Güneş birleşecek ve 24° Boğa burcunda yeniay doğacak.

Bugün 15 Mayıs Salı... Mars günündeyiz..

Boğa burcundaki Ay yeniay fazında. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak.

Çalışmalarımız karşılığı gelen paralar, kişisel yeteneklerimiz, değerlerimiz, mal varlıklarımız ve bunların başkalarıyla paylaştığımız bölümlerinde hırslı ve tutkulu olmamız mümkün.

Öğlen 14:48’de Ay ile Güneş birleşecek ve 24° Boğa burcunda yeniay doğacak.

Boğa yeniayı maddi, manevi güvenliğimiz, parasal kazançlarımız, yeteneklerimiz, dünyasal değerler, zevkler, sevgi, güven, sadakat, sanat, estetik, tabiat, toprak, üretim gibi alanlarda yenilikler ve gelişme imkanları verebilir.

Bu dönemde kişisel değerlerimizi ve yeteneklerimizi kullanmak, güven duymak, para kazanmak, dünya nimetlerinin tadını daha fazla çıkarmak isteyebiliriz.

Boğa burcundaki Ay 23:43’de İkizler burcuna geçecek.

Yeniayın ardından saat 18:16’da Uranüs Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna geçecek.

Her burçta 7 sene kalır. Zodyağı 84 yılda turlar. Tarihe bakacak olursak en son 1934-1942  yılları arasında Boğa burcunda bulunmuştu. 1934 dünya için radikal bir dönemdi, dünyada birçok yeni değişiklik başlıyordu. Dünyadaki güç dengelerinin değiştiği bir dönemdi. Bu dönemde Boğa burcu olan Hitler Almanya'nın başına geçti ve 1939 yılında ikinci dünya savaşının başlamasına neden oldu. Başka ülkelerde de radikal iktidar değişimleri oldu.

15 Mayıs'ta Boğa burcuna geçecek olan Uranüs 7 Ağustos'ta 2° Boğa burcunda retro harekete geçecek ve 7 Kasım'da Koç burcunun son derecelerini tekrar ziyaret edecek. Uranüs 6 Ocak 2019'da 28° Koç burcunda tekrar ileri harekete dönecek ve 6 Mart'ta kesin olarak Boğa burcuna geçecek ve 26 Mart 2026'ya kadar Boğa burcunda ilerleyecek. Uranüs bu dönemde tüm dünyada kollektif alanda para, maddi güvenlik, doğal kaynaklar, ekonomi, üretim ve kişisel değerlerde köklü değişimler getirebilir.