BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,01
ALTIN 2.324,61

Boğa Burcunda Dolunay

Akşam 19:45’de Ay Güneş ile karşıt açı yapacak ve 1° Boğa burcunda dolunay meydana gelecek.

Bugün 24 Ekim Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Güne Koç burcunda ve boşlukta başlayan Ay akşam saatlerine kadar önemli bir açı yapmayacak.

Bu durum gün genelinde belirsilik ve kararsızlık yaratabilir, herhangi bir konuya odaklanmada zorlanabiliriz. Duygusal olarak da sabırsız ve dürtüsel olmamız mümkün. Çabuk heyecanlanabilir, öfkemizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Yakın ilişkilerde duygusal baskılar hissetmemiz mümkün.

Dolunaya doğru ilerleyen Ay ruhsal ve bedensel hassasiyetimizi arttırabilir. Bugün Akrep burcundaki Güneş ve Boğa burcundaki Uranüs arasında etkinleşen karşıt açı sert ve değişken enerjilerle beklenmedik durumlar ortaya çıkarabilir. Kişisel, toplumsal  ya da tabiatta sürpriz durumlarla karşılaşabiliriz.

Ay 17:33’de Boğa burcuna geçecek. Akşam 19:45’de Ay Güneş ile karşıt açı yapacak ve 1° Boğa burcunda dolunay meydana gelecek.

Boğa dolunayı maddi manevi güven, parasal kazançlar, ekonomi, toprak, doğa, kişisel zevkler, ihtiyaçlar, aşk, sevgi, cinsellik, yeteneklerin değerlendirilmesi, istikrar, huzur,  gibi kavramlarda kişisel ve toplumsal olarak hassasiyetleri arttırabilir. Uranüs etkili bir dolunay olduğu için plan dışı hızlı değişimlerin olması ve ani streslerle karşılaşmamız mümkün. İlişkilerde de duygularımız ve dürtülerimizi kontrol etmeli, dengede kalmaya çalışmalıyız.