BIST 9.674
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.421,20
GÜNCEL

Boğa burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Boğa burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Haftaya parasal konular gündeminizde başlıyorsunuz. Pazartesi günü parasal konularla ilgili yoğun konuşmalar ve görüşmeler söz konusu olacak. Yatırımlar, borsa ve finans konularında odağınız olacak bu konularda haberler alabilir ve gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Salı günü yakınlarınız akrabalar ve kardeşlerle ilgili konular gündemde olacak. Ayrıca sözleşmeler anlaşmalar ve iletişimi yoğun günler geçireceksiniz. Bu konularda gelişmeler kaydetmek için bugün ideal olacak değerlendirin.

Çarşamba günü kardeşleriniz ve bazı yakın akrabalarınız sizden destek bekleyebilir fakat sizin zaman ayırmanız mümkün olmayabilir ve buna canınız sıkılabilir. Yine kısa seyahatlerde gündemde olabilir bugün. Otorite konumunda olan kişilerle görüşmelerde sert çıkışlar yapmayın ve fikirlerinizi dayatmaya çalışmayın, esnek olmanın önemli olduğu bir gün yoksa gerilimler yaşanabilir.

Perşembe gününden itibaren Aslan burcunda gerçekleşecek ay tutulmasının etkisine gireceğiz. Aile ile ilgili konular özellikle babanız ile ilgili konular bugün gündeminize gelebilir. Yine evinizde bazı değişimler yapmak isteyebilirsiniz.

Cuma günü daha iyi ve destekleyici enerjiler içeriyor yine aileniz ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yine eviniz ile ilgili konularda girişimler yapabilir ve bazı değişimlere hazırlanabilirsiniz. Bu evde bazı değişiklikler olabileceği gibi evinizi değiştirme konusu da olabilir.

Cumartesi günü Ay yine Aslan burcunda ilerleyecek ve bugün tutulma da gerçekleşeceğinden bazı durumların ortaya çıkması ve sizi şaşırtması muhtemel. Kendinizi gergin hissedebileceğiniz bir gündesiniz o yüzden özellikle gerginliğinizi ailenizden ve sevdiklerinizden çıkarmayın. Bu enerjiyi kendinizi ön plana koymak, durumların kontrolünü ele almak ve içinizdeki gücü ortaya çıkarmak için kullanın.

Pazar günü ise daha çok çocuklar, eğlence ve hobilerinizle ilgili konular gündemde olacak. Yine aşk konuları içinde son derece güzel bir gün, sevdiğiniz kişi ile eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz.

Sitene Ekle