BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14

Bodrum Otel, Akyarlar Otel, La Brezza Suite & Hotel de Tatil

Dalga sesleriyle başladı müzikle devam etti Bodrum’un sahillerinde şiir gibi bir yerde La Brezza Bodrumdayız… Rüyalarda dostlarımız yanımızda hoşsohbetler masamızda gönüllerde sende çok yaşa La Brezza…

Merhabalar,

Bodrum'da tatil sezonu açıldı. Bodrum otelleri 2014 yaz sezonunda tatilcileri ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Mutlu anlardan aklınızda kalan diye başlayan La Brezza diye devam eden adına şarkılar yazılan bir otel ve genç yatırımcı iki kardeşten bahsetmek istiyorum.

     

Samimi bir ailenin alın terini, küçük dokunuşlar, hassas ayrıntılarla tatilcilerle buluşturduğu La Brezza, Bodrum'un en güzel paljlarının başında gelen kumdan kuma olan Karaincir Plajında denize girmek, Akyarlar,Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak, Bitez, Bodrum çarşı, müzeler, Bodrum antik tiyatro, bodrum Kalesi, yel değirmenleri ve su sarnıçları, Zeki Müren'in evi, Bodrum balıkçıklar çarşısı gibi bir çok yeri gezerek, dinlenerek, değişik lezzetlerin tadına bakarak unutulmaz bir Bodrum hatırasını hafızalarınıza kazıyabilecek Bodrum'da geçirebileceğiniz tatil dolu günlerinizde sizleri ağırlamaktan onur duyacak bir aile, konuk sever bir otel.

Unutmadan söyleyeyim Recep Amcanın kallavi köftesini yemeden dönmeyin.

               

 

Dalga sesleriyle başladı müzikle devam etti Bodrum’un sahillerinde şiir gibi bir yerde La Brezza Bodrumdayız…  Rüyalarda dostlarımız yanımızda hoşsohbetler masamızda gönüllerde sende çok yaşa La Brezza…

 

       

İlk Aşk Gibi Değerli bir Otel

Begonvillerin ışığında maviye açılan bir gün ışığıydı…

32 özel tatil dokunuşu, 5 farklı konsept Bodrum Akyarlar Karaincir mevkiinde bulunan La Brezza Suite & Hotel de tatile dair.

Bazı oteller vardır ki kişiye özel gülümseten, hatırlatan, farklı kılan, özleten ve tekrar tekrar tercih edilen hani müdavimleri vardır nereye giderlerse gitsinler orası onlar için özeldir. Sadeliğin içerisinde kendine özgü detaylar ve dokunuşların samimiyet, özveri, nezaketle buluştuğu telefondan başlayıp karşılama, ağırlama, uğurlama ile bitmeyen devam eden bir otelcilik anlayışıyla Ozan ve Mustafa Yiğit Vurucular kardeşler genç yaşlarına rağmen hayalleriyle heyecanlarıyla misafirperver, alçak gönüllü, hoşgörülü kişilikleriyle yola çıkıp çalışma hayatını ve geleceklerini tatil ve otelcilik üzerine kurgulayan bu iki genç kardeş benim diyen otelcilere taş çıkartırcasına otelcilik mesleğini benimsemişler,  bu yolda da dur durak tanımadan geleceği adımlıyorlar.

 

       

Birçok otelde göremeyeceğiniz ayrıntıları 32 tılsımlı otellerinde Bodrum’a gelen tatilcilerle buluşturuyorlar.

Engelli dost odasından, Soft ve Rosso Room’a  mutlu anlardan aklınızda kalan diyerek  ve en çokta samimiyetlerini ve sempatikliklerini amatör ruhla profesyonellikle coşkuya, dinlenme ve eğlenme ritüeline çeviren bu iki genç kardeşin umutlarıyla, inançlarıyla bitmek bilmez enerjileriyle kurguladıkları bu otel farklı tatil arayan büyük otellerden sıkıldım diyen, çok iddialı ve beklentilerim yüksek  demeyen ama hayallerinde de keşfetmeyi ve farklılığı arayanlar için sürpriz bir otel ama adından daha çok bahsettirecek bir Bodrum vazgeçilmezi olacak. Bu oteli tatil listenize otel tercihlerinizin arasına  hiç çekinmeden yazabilirsiniz.

         

La Brezza ayrıcalıkları

La Brezza farklı dokunuşlarıyla mimarisinden tutunda mutfağına kadar tam bir ayrıntı oteli. Modern çağın gereksinimleri yangın sensörleri, güvenlik kameraları, kapı kart sistemleri, sigara dedektörleri gibi hemen her tesisin sahip olduklarının dışında düşünülmüş farklıklar mevcut.

      

Her odada inverter klimalar bulunmakta ve misafirlere direk hava üfürüp  soğuk algınlığı ve kas tutulmalarına karşın klima önlerinde havanın yönünü değiştirecek paneller bulunmakta, bununla birlikte yine çocuklu aileler ve astım bronşit hastalarının klima kullanamama durumları düşünülerek her odada yatağın tam üzerine tavan tipi pervanelerde konulmuş.

        

Bir otel evvela kaliteli bir uyku sağlayabilmelidir diyerek tamamen La Brezza'ya özel son derece konforlu kalkmak istemeyeceğiniz yataklar ürettirilmiş.

La Brezza oda metrajları daralmasın diye ek yatak açma devrine de son vermiş ve hemen hemen her oda da hare süngerli özel üretim, ortopedik yatak konforunda sofabedler kullanmışlar.

       

 

Soft Room'larda modern Akdeniz mimarisi uygulanmış. Direkt havuza açılan bu odalar özellikle çocuklu aileler düşünülerek tasarlanmış. Ebeveynlerin çocuklarını odalarından kontrol etmelerinin dışında bebeklerin yerde emeklemelerine karşın anti-bakteriyel epoksi yer zemini kullanılmış. Bebekli ailelere çocuk yatağının yanında isteğe göre pak beşik hizmeti de sunulmakta ve daha da güzeli çocuk odada uyurken size verilen çocuk kontrol telsizini çocuğunuzun başında bırakıp bahçede rahatlıkla keyif yapabiliyorsunuz ve telsizden gelecek bir ses ya da kıpırtı neticesinde hemen odaya giderek çocuğunuzla alakadar olabiliyorsunuz böylelikle ebeveynleri odaya hapis olmaktan kurtarıyorlar.

Çocuklar için çizgi film kanalları da mevcut.

        

 

Rosso Room'lar; çift misafirler düşünülerek hazırlanmış odanın içine bakan jaluzili banyoları , kırmızı renkli klozet ve lavabolarıyla son derece sıcak ve farklılar. En üst kattaki Suite Daireler; Business misafirler ve geniş aileler düşünülerek hazırlanmış karyolalarından, duvar kağıtlarına, emproder mermerlerinden masif makyaj masalarına varıncaya isimlerinin ağırlığını ve zarafetini taşımaktalar.

        

La Brezza mutfağında da son derece ayrıntılı çalışmakta; kaşar peynirlerini Kars’tan, tereyağlarını ve kavurmalarını Trabzon’dan, zeytinlerini Gemlik’ten, zeytinyağlarını Burhaniye’den, karadut pekmezlerini Edremit’ten, reçellerini tarhanalarını kuskuslarını eriştelerini Bursa Cumalıkızık’tan özel toplamaktalar ve hayvanlarını dahi özel yetiştirmekteler. La Brezza bu lezzetleri sabah kahvaltılarında serpme, akşam yemeklerinde ise set menülerini A'la carte sunmakta. .Misafirlerine ellerinde tabaklar yemek peşinde koşturmak yerine, siz oturup keyfinize bakın biz size hizmet edelim demeyi tercih ediyorlar.

        

Aile dostu bu otel Bursalı bir ailenin misafirperver duygularıyla güvenilerek tercih edilebilecek kişiye özgü hoşgörülü otelcilik anlayışıyla da sevgi ve saygı felsefesiyle tatilde özgürlüğün ve özerkliğin Bodrum’daki buluşma noktası olmuş. Daha şimdiden benim vazgeçilmezlerim arasına girdi özellikle iki genç Ozan ve Mustafa Yiğit Vurucular kardeşlerin heyecanları, çalışkanlıkları, istek ve arzuları birçok genç yatırımcıya örnek olabilecek kadar değerli. Küçük ayrıntılarla büyük başarılara yepyeni otellere ve ülke turizmine katkıları artarak devam edecektir. 

        

Yolunuz açık olsun… Emeğinize yüreğinize sağlık…

La Brezzaaaa…

Tatil tadında kalın